به گزارش ایلام فردا،مجید بگلریان فرماندار ایوان اظهار داشت:در دهه فجر امسال 42 پروژه عمرانی در بخش های مختلف کشاورزی ،مسکن، برق رسانی و گازرسانی در شهر ایوان افتتاح می شود.
وی بیان داشت: در بخش مسکن ما افتتاح 200 واحد مسکن مهر و 24 واحد مسکونی شهری و روستایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد را داریم.
فرماندار ایوان با اشاره به اشتغالزایی طرح های کشاورزی عنوان کرد:5 واحد پرواربندی گوساله با اشتغالزایی برای 13 نفر و 7 واحد مرغداری گوشتی با ایجاد شغل برای 42 نفر در ایام دهه فجر افتتاح می گردد.
وی تصریح کرد: اصلاح شبکه و روشنایی معابر دو روستا و گازرسانی به روستاهای جوب شریف و بلیین نیز در این ایام انجام می شود.
بگلریان بیان داشت: مسجد مسکن مهر با اعتبار 110 میلیون تومانی چهل و دومین پروژه عمرانی شهرستان است که به امید خدا در دهه مبارک فجر افتتاح می شود.
وی افزود: در مجموع اعتباری بالغ بر 12 میلیارد و 500 میلیون تومان برای این 42 پروژه هزینه شده است.
جویزر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد