سرویس: اجتماعی
کد خبر: 73338
|
08:22 - 1404/09/02
نسخه چاپی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام خبر داد:

نصب ۴ سامانه کنترل سرعت در محورهای چرداول

نصب ۴ سامانه کنترل سرعت در محورهای چرداول
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام از نصب چهار سامانه کنترل سرعت در محورهای چرداول خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سید زاهدین چشمه‌خاور صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، از آغاز عملیات اجرایی نصب چهار سامانه هوشمند کنترل سرعت در محورهای مواصلاتی شهرستان چرداول خبر داد. هدف از اجرای این طرح، افزایش ایمنی تردد، کاهش تخلفات رانندگی و ارتقای نظارت بر جریان ترافیک عنوان شده است.

 وی توضیح داد: دو سامانه در محور سرابله - قلاجه نصب می‌شوند که یکی در تقاطع ابتدای محور و دیگری در محدوده پس از روستای جان‌جان جانمایی شده است. همچنین در محور شباب - پل سیمره دو سامانه دیگر در مناطق روستایی سنگ‌سفید و زیرتنگ بیجنوند راه‌اندازی خواهد شد.

 مدیرکل راهداری ایلام افزود: پیش‌ازاین نیز دو سامانه در محور لومار فعال شده بود و با نصب این چهار سامانه جدید، تعداد کل تجهیزات کنترل سرعت فعال در شهرستان چرداول به شش دستگاه خواهد رسید که تمامی آن‌ها از محل قراردادهای ملی تأمین و اجرا می‌شوند.

 چشمه خاور استفاده از سلول‌های خورشیدی برای تأمین انرژی سامانه‌ها را اقدامی مهم در کاهش هزینه‌ها و تسریع در نصب و بهره‌برداری دانست و تأکید کرد: بهره‌گیری از منابع انرژی پایدار علاوه بر کاهش ناترازی مصرف، موجب افزایش دوام و پایداری تجهیزات نظارتی در شرایط جوی متفاوت خواهد شد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب