یه گزارش ایلام فردا،به مناسبت روز ارتش صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان آبدانان با حضور جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.
امام جمعه آبدانان در این مراسم ضمن تبریک 29 فروردین و روز ارتش اظهار داشت: امروز به لطف خدا و عنایت ویژه حضرت بقیه الله (عج) در همه مباحث امنیتی شاهد رشد و بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم.
حجت الاسلام حاجیلری افزود: تمام دشمنان انقلاب امروز به صلابت و امنیت و اقتدار این مرز و بوم چشم دوخته اند.
امام جمعه آبدانان در پایان این مراسم با اشاره به شعار سال 93 "اقتصاد و فرهنگ با عظم ملی و مدیریت جهادی" گفت:این شعار و بحث مهم امروز جامعه ی ما یعنی اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا نخواهد کرد مگر اینکه مهمترین و کلیدی ترین شاخصه ی آن یعنی امنیت محقق شود.
وی افزود: اگر می بینیم امروز دانشمندان و علمای ما با اقتدار و صلابت در مجامع بین المللی حاضر می شوند و حرف خود را ارائه می دهند به پشتوانه نیروهای عظیم مردمی، امنیتی و نظامی ما است.
حجت الاسلام حاجیلری بیان کرد: انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ما بعد از گذشت بیش از 34 سال نشان داده است که در مقابل دشمن با صلابت تر از گذشته ایستاده است.
آبدانان نیوز
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد