به گزارش ایلام بیدار، عباس خزلی فعال رسانهای در یادداشتی نوشت: یک گروه تلگرامی در ایتا تحت عنوان رزمندگان لشکر ۱۱ امیرالمؤمنین وجود دارد که دویست سیصدنفری از پیشکسوتان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در این فضای مجازی گرد هم آمدهاند و به دلیل دغدغههایی که برای نظام و حمایت از دستاوردهای انقلاب دارند به مسائل مختلف روز میپردازند.
یکی از مواردی که این روزها موردتوجه این عزیزان قرار گرفته و دررابطهبا آن تبادل نظر میکنند مسائل فرهنگی و عدم توجه به جوانان است که این عدم توجه باعث شده است متأسفانه عدهای از آنها به انحراف کشیده شوند.
برای نگارنده خوشحالکننده بود که رزمندگان دیروز جبههها امروز دغدغهمند مسائل فرهنگی و ترس از انحراف جوانان را موردتوجه قرار دادهاند و با همکاری دیگر عزیزان به دنبال راهکار برای جوانان عزیز استانمان هستند.
دغدغه این عزیزان حقیقت تلخی است علیرغم میل باطنی باید پذیرفت که دستگاههای فرهنگی فراوان با امکانات عریضوطویل هنوز نتوانستهاند برنامه جامع و فراگیری برای جوانانی که مستعد پذیرش هر فرهنگی هستند انجام دهند.
نگارنده در یادداشتهایی بارها متذکر شده است که متأسفانه جریان انقلابی در بخش فضای مجازی و فرهنگی و جهاد تبیین نتوانستهایم تأثیرگذار باشیم و میتوان گفت بهشدت از دشمنان عقبماندهایم.
همگان استحضار دارند که ما دستگاههای متولی فرهنگی هم عرض فراوانی داریم که فقط شاهد گزارش کار بدون پشتوانه و عملیاتی از آنها هستیم علیرغم تلاشهای فراوانی که در ابعاد مختلف در همین استان توسط دولت صورتگرفته است را در قالب کار فرهنگی و مجازی برای مخاطبین جوان به باور تبدیل کنیم
فعالیت فرقههای انحرافی در استان و تلاش آنها برای جذب جوانان ما میتواند تهدید بزرگی برای سرمایههای استان که همان جوانان خوشذوق و تحصیلکرده ما باشد.
با وجود فعالیت شبانهروزی شبکههای معاند و ترغیب جوانان ما به فرهنگ غربی پیشکسوتان عزیز نگران آینده جوانان خود با فضای مسموم ایجاد شده هستند و انتظار دارند متولیان فرهنگی زمینه جذب این آیندهسازان را فراهم آورند.
مراکز فرهنگی نیمهدولتی فراوانی در استان فعال هستند که متأسفانه متولیان آنان را افراد سالخورده برعهده دارند که شاید درک مسائل فرهنگی جوانان برایشان تا حدودی دشوار باشد خوب است تا دیر نشده است دستبهکار شد و جوانان عزیز را در کارهای فرهنگی درگیر کرد.
دغدغه عزیزان پیشکسوت در گروه رزمندگان لشکر. ۱۱ امیرالمؤمنین را باید به فال نیک گرفت و از نظرات کارشناسی آنان استفاده کرد و با راهکارهای مناسب جوانان را از بنبست فرهنگی نجات داد.
در اربعین امسال توسط مدیریت اجرایی استان کار بزرگی انجام شد که رضایتمندی میلیونها زائر اباعبدالله را به دنبال داشت آیا دستگاههای متولی فرهنگی توانستند این کار بزرگ را برای جوانان تبیین کنند؟
کار اربعین امسال جهادی و فوقالعاده بود چرا دستگاههای فرهنگی استان زمینه حضور جوانان ایلام را در قالب گروههای مختلف فراهم نکردند تا از نزدیک شاهد و ناظر کارهای بزرگ انجام شده باشند و بهعنوان سفیر فرهنگی انقلاب آن را ترویج دهند؟
نکته آخر اینکه جبهه باطل با تمام امکانات و توان خود به میدان آمده و برای باطل خود متحد هستند چرا باید جبهه حق برای جهاد تبیین متفرق باشند؟
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد