سرویس: اجتماعی
کد خبر: 73303
|
08:06 - 1404/08/29
نسخه چاپی

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام:

۲ شرکت مسافربری در ایلام پلمب شدند

۲ شرکت مسافربری در ایلام پلمب شدند
معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام گفت: در پی بررسی‌های انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل عمومی، دو شرکت اتوبوس‌رانی در ایلام به دلیل ارائه خدمات نامطلوب و بی‌توجهی به حقوق مسافران، بارأی کمیسیون‌های تخصصی به مدت یک ماه از فعالیت منع شدند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حسین بلوچیان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام از توقف فعالیت دو شرکت مسافربری در استان خبر داد و گفت: این تصمیم باهدف ارتقای کیفیت خدمات و الزام شرکت‌ها به رعایت مقررات اتخاذ شده است.

 معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام اظهار داشت: شرکت‌های ژیوار سفر زاگرس و مروارید پیمایش ایلام به دلیل کوتاهی در ارائه خدمات مناسب و عدم پایبندی به وظایف قانونی، بارأی کمیسیون‌های ۱۱ و ۱۲ به‌صورت موقت و به مدت یک ماه تعطیل شدند.
 

وی افزود: صیانت از حقوق مسافران و ایجاد نظم در حوزه حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای از اولویت‌های اصلی ماست و هرگونه تخلف یا قصور از سوی شرکت‌ها بدون اغماض رسیدگی خواهد شد.
 

معاون حمل‌ونقل راهداری همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل در سفرهای بین‌شهری، موضوع را از طریق سامانه ۱۴۱ اعلام کنند تا بررسی و پیگیری لازم انجام گیرد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب