سرویس : اقتصادی
کد خبر: 60100
|
11:38 - 1402/04/26
نسخه چاپی

مدیرکل کمیته امداد ایلام خبر داد:

کمک 11 میلیاردتومانی به دانش‌آموزان نیازمند ایلامی

کمک 11 میلیاردتومانی به دانش‌آموزان نیازمند ایلامی
مدیرکل کمیته امداد ایلام از کمک 11 میلیاردتومانی به دانش‌آموزان نیازمند ایلامی خبر داد.

به گزارش ایلام بیدار، به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد ایلام، رضا طاهری مدیرکل کمیته امداد ایلام روز دوشنبه در نشست کارگروه دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل استان ایلام بیان کرد: طی سه‌ماهه نخست امسال 11 میلیارد ریال به دانش‌آموزان ایلامی پرداخت شد که ارائه خدمات تحصیلی رایگان در زمان بازگشایی مدارس، پرداخت شهریه و هزینه پوشاک، خدمات اردویی و برگزاری کلاس‌ها و کانون‌های تابستانی از جمله خدمات کمیته امداد به دانش‌آموزان است.

 

وی اضافه کرد: همچنین در جشن‌هایی همچون عاطفه‌ها و نیکوکاری همه کمک‌هایی که در مدارس جمع‌آوری می‌شود در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: سه هزار دانش‌آموز در استان از طریق طرح اکرام و محسنین از حمایت خیرین برخوردار هستند.

 

مدیرکل کمیته امداد ایلام گفت: بر اساس تجربیات این نهاد در ارتباط با دانش‌آموزان، عواملی همچون مشکلات اقتصادی، میزان امکانات، دسترسی به مراکز تحصیل، عوامل فردی و همچنین مشکلات و محرومیت‌های خانوادگی از اصلی‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان نیازمند است.

 

وی با عنوان اینکه مداخله مؤثر و به‌موقع در پیشگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان بسیار مهم است، افزود: نقش آموزش‌وپرورش در این زمینه بسیار مهم است.

 

انتهای پیام/ر

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب