سرویس : اقتصادی
کد خبر: 59914
|
11:31 - 1402/04/11
نسخه چاپی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام:

مصرف آب در ایلام از 3.5 برابر بیشتر شد

مصرف آب در ایلام از 3.5 برابر بیشتر شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام گفت: به‌رغم همه هشدارها، هم‌زمان با فصل تابستان و افزایش استفاده از کولرهای آبی، مصرف آب در ایلام نسبت به مدت مشابه به بیش از ۳.۵ برابر شده است.

به گزارش ایلام بیدار، پرویز ناصری  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام روز یکشنبه جمع خبرنگاران  اظهار کرد: به‌رغم همه هشدارها، هم‌زمان با فصل تابستان و افزایش استفاده از کولرهای آبی، مصرف آب در ایلام نسبت به مدت مشابه به بیش از ۳.۵ برابر شده است.

 

وی با اشاره به مشکلات قطعی و افت فشار آب در بعضی از مناطق استان از جمله در خود شهر ایلام، افزود: تمام مجموعه آبفای استان به‌صورت شبانه‌روز و شیفت بندی شده در حال انجام‌وظیفه هستند تا مشکل افت فشار در مناطق مختلف مرتفع شود.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام عنوان کرد: علت اصلی قطعی آب در برخی از مناطق شهر ایلام، قرارگرفتن منازل مسکونی در بالاتر از مخازن آب است.

 

ناصری اضافه کرد: متأسفانه به هشدارها و اطلاعیه‌های آبفای استان در مورد مصرف آب توجه نمی‌شود، در برخی موارد شاهد شستشوی معابر هستیم که این قضیه باعث افزایش مصرف آب در استان شده است.

 

وی تأکید کرد: برای عبور از این پیک مصرف و بازگشت به شرایط عادی، نیازمند همکاری و همراهی مردم است، کمبود آب یک مسئله جدید استان است.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام عنوان کرد: کمبود و قطعی آب در شهرستان‌های هلیلان و چرداول ناشی از افت چاه‌های آب این مناطق و مصرف بی‌رویه است.

 

انتهای پیام/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب