سرویس : اقتصادی
کد خبر: 59660
|
10:17 - 1402/03/17
نسخه چاپی

استاندار ایلام خبر داد:

بهره برداری فاز نخست سامانه گرمسیری در ایلام با حضور رئیس جمهور

بهره برداری فاز نخست سامانه گرمسیری در ایلام با حضور رئیس جمهور
استاندار ایلام با اشاره به تکمیل فاز نخست سامانه گرمسیری در ایلام، گفت: بهره برداری از این طرح با حضور رئیس جمهور در آینده ای نزدیک انجام می گیرد.

به گزارش ایلام بیدار ، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با اشاره به پروژه مهم و کلان استان ازجمله سامانه گرمسیری، از تکمیل و بهره‌برداری فاز نخست این پروژه خبر داد و گفت: این طرح مهم با وجود همه مشکلات و تنگناهای مالی، با اعتبار ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در آستانه افتتاح قرار دارد و با حضور رئیس جمهور در استان به بهره‌برداری می رسد‌. 

وی در ادامه از تکمیل پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد استان تا پایان شهریور ماه خبر داد و گفت: طبق زمانبندی پروژه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی استان با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد با تخصیص اعتبار لازم تا پایان شهریور تکمیل می‌شوند.

استاندار ایلام ادامه داد:و همچنین پروژه‌های‌ کلانی و مهمی که سالها از کلنگ‌زنی آنان می گذرد و نیازمند اعتبار زیادی هستند برای تکمیل در قالب قرارداد «بی او تی» به بخش خصوصی واگذار می شوند که در این راستا مقرر شده به زودی ۹ دستگاه اجرایی ۹ پروژه مهم و کلان استان را برای تکمیل به بخش خصوصی واگذار کنند.

 وی یادآور شد: هر پژوهش باید حداقل یک مساله مهم استان را برطرف کند و انتخاب هر موضوع پژوهش‌ باید براساس آمایش سرزمینی و نیازهای اساسی استان باشد.

بهرام نیا اضافه کرد: همه پژوهش‌ها علاوه بر رفع مشکلات و مسایل جامعه باید زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت استان باشند.

وی با تاکید بر توجه ویژه به اقتصاد دانش بنیان در استان، تصریح کرد: تمرکز اصلی دولت سیزدهم توسعه اقتصاد دانش بنیان است که در این راستا افزایش بهره‌وری و بالفعل کردن ظرفیت‌های بالقوه مدنظر است. 

به گفته بهرام نیا هم‌اکنون ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار متر مکعب آب پشت سد کنجانچم است.

استاندار ایلام خواستار تشکیل قرارگاه رسانه‌ای متشکل از ‌کلیه مدیران روابط عمومی‌های دستگاه های اجرایی با مدیریت استانداری و مسئولیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تشکیل شد.

 

انتهای پیام/ک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب