به گزارش ایلام فردا به نقل از جهان، برخی چهره های واداده سیاسی و رسانه ای در روزهای گذشته تلاش داشتند به مناسبت آغاز سال میلادی و جشن های کریسمس، فضایی رسانه ای برای ارسال پیام تبریک روحانی به اوباما تدارک ببینند که این پروژه رسانه ای با بی توجهی و عدم اقبال رئیس جمهور ناکام ماند. روحانی سال نو میلادی را به پوتین تبریک گفت.
در همین حال مشرق هم نوشت،در جلسه رسانه های اصلاح طلب که سه شنبه هفته گذشته برگزار شد، حاضران در جلسه به شدت نسبت به مواضع رئیس جمهور درباره حماسه 9 دی اعتراض کردند. برخی مدیران به کنایه می گفتند انگار متن سخنان آقای روحانی توسط حسین شریعتمداری و یا سعید جلیلی نوشته شده بود.
یکی از حاضران در جلسه در پاسخ به این اعتراض ها گفته است:" شما فراموش کرده اید که روحانی در حاکمیت است و بیشترین حمایت از وی را تاکنون جریان رهبری و ارکان نظام و نیروهای انقلاب از او داشته اند. وی نه اعتقاد دارد و نه بنا دارد با حاکمیت درگیر شود." در روزهای اخیر جریان فتنه حملات سنگینی را علیه رئیس جمهور تدارک دیده اند. صادق زیبا کلام هم در نامه ای و در واکنش به مواضع روحانی با لحنی توهین آمیز نوشت: "حضرتعالى ناگریزانه و ناگزیر میبایست محض خالی نبودن عریضه هم که شده نظرى اظهار کنید."
پس از این ناکامی ها، در جلسات اخیر اصلاح طلبان مقرر شده است که دور تازه ای از فعال کردن خانواده زندانیان فتنه 88 را کلید بزنند. بر اساس این طرح مقرر شده است نامه ها و مصاحبه های منتسب به آنان تنظیم و در فضای رسانه های داخلی و خارجی با هدف فشارهای حقوق بشری منتشر شود.در این جلسه گفته شده پس از آن که توقعات حامیان خود را برای رفع حصر بالا بردیم و موفقیتی نداشتیم باید تحرک و فشار بیشتری را تدارک ببینیم تا حامیان خود را ناامید نکرده باشیم.
شریعتمداری متن سخنان روحانی را نوشت!/ شکست تبریک به اوباما
پس از آن که توقعات حامیان خود را برای رفع حصر بالا بردیم و موفقیتی نداشتیم باید تحرک و فشار بیشتری را تدارک ببینیم تا حامیان خود را ناامید نکرده باشیم.
تازه ترین مطالب
- ■حق و باطل امروز همان عاشورای دیروز است
- ■برگزاری مراسم شام غریبان در مهران
- ■توسعه متوازن شهری با زیرساخت ناقص تحقق نمییابد
- ■ایلام در آستانه موج گرما
- ■یک میلیون و ۸۰۸ هزار تردد در ایلام ثبت شد
- ■تردد ۱۷ هزار زائر عاشورا از مرز مهران
- ■موج بازگشت زائران حسینی از مرز مهران
- ■برگزاری شام غریبان در ایلام
- ■مدیریت پسماند شهری ایلام نیازمند برنامهریزی اصولی است
- ■پرچم هدایت؛ عاشورا و بازتاب آن در جامعه امروز
- ■برگزاری مراسم شام غریبان در مهران
- ■هوشیارانه از ناموسِ ملت دفاع کنید
- ■هر روز یک صفحه از قرآن کریم
- ■کلیپی از حماسهسازی مردم ایلام در روز عاشورا
- ■شور حسینی در روز عاشورا در مهران
- ■حماسه روز عاشورا در مناطق مختلف استان ایلام
- ■فرهنگ عاشورا رمز وحدت ملت ایران است
- ■برپایی آیین گلمالی در درهشهر
- ■آزادی ۵ زندانی جرائم غیرعمد در روز عاشورا
- ■مراسم باشکوه عاشورای حسینی در ایلام برگزار شد
پربیننده ترین ها
- ■هر روز یک صفحه از قرآن کریم
- ■پشتیبان ولایت فقیه باشید
- ■مرا در جوار دوستانم دفن کنید
- ■باید حق مردم فلسطین را بگیریم
- ■هر روز یک صفحه از قرآن کریم
- ■هر روز یک صفحه از قرآن کریم
- ■هوشیارانه از ناموسِ ملت دفاع کنید
- ■وحدت کلمه داشته باشید
- ■هر روز یک صفحه از قرآن کریم
- ■براى رهايى فلسطين از چنگال مستکبرین بجنگید
- ■آیا فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
- ■نکات کلیدی در انتخاب اجاقگاز صفحهای
- ■ادویه در چه زمانی به غذا اضافه کرد
- ■صبحها چرا بهسختی بیدار میشویم
- ■۶ نشانه آسیب به شاسی که نادیده نگیرید
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد