سرویس: اجتماعی
کد خبر: 73646
|
00:02 - 1404/09/30
نسخه چاپی

استاندار ایلام:

فعالیت ادارات ایلام دوشنبه با تأخیر آغاز می‌شود

فعالیت ادارات ایلام دوشنبه با تأخیر آغاز می‌شود
استاندار ایلام از آغاز به کار ادارات دولتی، مدارس و دانشگاه‌های این استان در روز دوشنبه (اول دی‌ماه) با یک ساعت تأخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، احمد کرمی شامگاه شنبه‌شب در جمع اصحاب رسانه ایلام گفت: به مناسبت فرارسیدن شب یلدا و به‌منظور گرامیداشت حضور خانواده‌ها در کنار یکدیگر در این شب اصیل ایرانی، کلیه ادارات، نهادهای دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی و دولتی استان ایلام در روز دوشنبه با یک ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
 

وی افزود: این تصمیم باهدف ایجاد فرصتی برای استحکام بیشتر پیوندهای خانوادگی و توجه به آداب‌ورسوم کهن ایرانی در آستانه بلندترین شب سال اتخاذ شده است.
 

استاندار ایلام از هم‌استانی‌ها خواست از این فرصت بهره برده و ساعات بیشتری را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنند.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب