سرویس: استان ایلام
کد خبر: 22419
|
10:24 - 1395/06/03
نسخه چاپی

پس از گذشت 18 ماه؛

اینجا پارک امید است، ناامید نشوید

اینجا پارک امید است، ناامید نشوید
پارک امید دهلران پس از گذشت 18 از عملیات اجرایی آن، هنوز در پیچ و خم زیرساخت هایش مانده است.

به گزارشايلام بيدار به نقل از نسیم دهلران، ایجاد فضای سبز و راه اندازی پارک با وسایل بازی برای کودکان و وسایل ورزشی برای نوجوانان و جوانان باعث ایجاد روحیه نشاط در آن جامعه می شود.

دولت کنونی در ابتدای مسیر خود برای ایجاد این نوع روحیه، طرحی را مصوب نمود به نام پارک امید و در اکثر نقاط کشور عملیات اجرایی آن آغاز شد.
در شهرستان دهلران نیز این طرح در بهمن ماه سال 93 توسط استاندار کلنگ خورد تا این شهرستان نیز از رح نشاط آور دولت بی بهره نباشد.
در ابتدای این طرح مردم دهلران بسیار امیدوار کننده به آن نگاه می کیردند چراکه کلنگ آن را استاندار زده بود. دلیل این امیدواری این است که معمولاٌ طرح هایی در شهرستان ها به دست مسئولان ارشد استان و کشور کلنگ می خورند که مطمئن باشند به طور 100 درصد در مسیر پیشزفت کار با مشکل روبرو نیستند.
محمدرضا مروارید- استاندار ایلام- در زمان کلنگ زنی این پروژه اظهار کرد: پارک امید در شهر دهلران با اعتباری بالغ بر 400میلیون تومان به مساحت 10 هزار متر مربع فضای سبزهمراه با امکاناتی نظیر بازی کودکان، پیست اسکیت و کافی شاپ کلنگ زنی شد.
وی افزود: این پارک در جهت زیباسازی شهری ، توسعه و رونق شهری، افزایش نشاط اجتماعی خانواده ها و محیطی برای سرگرمی و بازی کودکان از سوی دولت تدبیر و امید به شهروندان دهلرانی هدیه می گردد.
پس از 4 ماه از گذشت کلنگ هدیه دولت امیدعلی سبزی- فرماندار دهلران- به منظور بازدید از پیشرفت این پروژه به آن سرکشی نمود و پس از آن خبر از پیشرفت خوب پارک امید در دهلران داد.
فرماندار دهلران در خرداد ماه سال 94 در گفت و گو با رسانه ها گفت: فاز اول این پروژه در زمینی به مساحت 8 هزار متر مربع و با اعتبار 4 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی شهرستان و استان در حال تکمیل می باشد که 90 درصد این اعتبار تخصیص یافته است.
 
اینجا پارک امید است، نا امید نشوید
اینجا پارک امید است، نا امید نشوید
 
وی با اشاره به پیشرفت 75 درصدی احداث پارک امید خاطر نشان کرد: در پارک امید دهلران سه مجموعه بازی برای کودکان، فضای سبز، باند پیاده روی، آب نما و آلاچیق طراحی و پیش بینی شده است.
 
پس از این مصاحبه پایگاه تحلیلی – خبری نسیم دهلران، گزارشی تصویری از روند پیشرفت پارک امید در دهلران را به انتشار در آورد تا مردم این روند پیشرفت را ببینند.
 
اکنون یکسال و شش ماه از زمان کلنگ این پروژه می گذرد، پروژه ای که به گفته فرماندار دهلران پس از 4 ماه 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشت. اما چه شده است که نام آن در لیست پروژه های افتتاح هفته دولت نیست؟
 
اینجا پارک امید است، نا امید نشوید
 
آیا پروژه ای که در مدت 4 ماه 75 درصد پیشرفت می کند نباید پس از 14 ماه از این میزان پیشرفت به پیشرفت 100 درصدی برسد؟
 
پارک امید دهلران در دل زمینی که به نام پارک لاله نام دارد ساخته شده است و در واقع پس از تکمیل شدن فضای پارک دهلران بیشتر نمی شود بلکه قسمتی از یک پارک قدیمی و پرخاطره برای بزرگسالان امروز مرمت و تجهیز می شود.
 
اکنون رهگذران از کنار پارک امید که می گذرند کسی فکر نمی کند که اینجا پارک امید است، کسی فکر نمی کند که قرار است در اینجا جوانان به ورزش اسکیت بپردازند!
 
مردم مرزدار و گرما دیده شهرستان دهلران سال هاست که در شهر خود داشتن یک پارک استاندارد با فضای سبز و تجهیزات مناسب را آرزو می دانند.
 
امید است که مسئولان با برنامه ریزی و سرعت در انجام عملیات این پروژه، اقدامات لازم را برای اتمام آن انجام دهند.
 
اینجا پارک امید است، نا امید نشوید
اینجا پارک امید است، نا امید نشوید
 
انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب