به گزارش خبرنگارگروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«ایلام بیدار»، یادگار محمدی، صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام از صدور رأی قضایی علیه یکی از شهربازیهای سرپوشیده این استان خبر داد و گفت: بر اساس حکم صادره از سوی دادگاه عمومی، این مجموعه تفریحی به علت فعالیت بدون اخذ مجوز استاندارد، به پرداخت سه میلیارد و سیصد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
وی اظهار داشت: صدور این رأی در پی شکایت اداره کل استاندارد و در چارچوب اجرای ماده ۴۰ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد صورتگرفته است.
به گفته محمدی، رعایت ضوابط ایمنی و استاندارد تجهیزات تفریحی از الزامات قانونی است و هرگونه تخلف در این زمینه با برخورد قضایی روبهرو خواهد شد.
مدیرکل استاندارد استان با تأکید بر اینکه ایمنی و سلامت مردم خطقرمز استاندارد است، تصریح کرد: هدف اصلی این اداره کل، پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی در اماکن تفریحی و حفظ سلامت کودکان و خانوادههاست.
وی افزود: چنانچه مالکان و بهرهبرداران شهربازیها در مسیر استانداردسازی همکاری لازم را داشته باشند، اداره کل استاندارد نهایت همکاری و حمایت فنی را برای استانداردسازی کامل تجهیزات بازی در سطح استان ارائه خواهد داد.
محمدی در پایان یادآور شد: نصب و بهرهبرداری از تجهیزات بازی در شهربازیها و پارکها تنها در صورتی مجاز است که تجهیزات در سامانه نظارت بر وسایل تفریحی ثبت شده و توسط شرکتهای بازرسی موردتأیید سازمان ملی استاندارد بررسی و تأییدیه ایمنی دریافت کرده باشند.
انتهای خبر/م

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد