سرویس: استان ایلام
کد خبر: 22177
|
07:37 - 1395/05/21
نسخه چاپی

در گفتگو با کارآفرین برتر اقتصاد مقاومتی عنوان شد؛

درآمد ماهانه 1.5 میلیون تومانی از تولید و فروش ترشیجات

درآمد ماهانه 1.5 میلیون تومانی از تولید و فروش ترشیجات
زینب زارعی کارآفرین نمونه آبدانانی است که با تولید محصولات متنوع خانگی ترشی کمک به اقتصاد خانواده ، اقتصاد مقاومتی را نیز سرلوح خود قرار داده است.

به گزارشايلام بيدار به نقل ازابدانان خبر، اقتصاد مقاومتي يكي از راهكارهاي ارزشمند و بي‌نظير انقلاب اسلامي است كه از سوي مقام معظم رهبري چندسالي است كه براي مقابله جدي با تحريم‌ها و تهديدات اقتصادي در كشور مطرح شده است.

اقتصاد مقاومتی دارای نکات و شاخصه‌های متعددی چون اشتغال‌زایی و تکیه به توان داخلی با توجه به ظرفیت‌های موجود، ایجاد اشتغال‌های خانگی و کارگاه‌های زودبازده، توجه به امر محصولات کشاورزی و تجاری‌سازی آن‌ها، توجه و تمرکز بر ایده‌های نوین و حمایت از کارآفرینان دانشگاهی است.
محصولات تولیدی در منازل و فعالیت درزمینهٔ صنایع تبدیلی توسط زنان خانه‌دار به‌عنوان عهده‌دار بخشی از مسئولیت‌های اقتصادی خانوار، که به‌نوعی جزء مشاغل خانگی محسوب می‌شود، خود تعبیر زیبایی از اقتصاد مقاومتی است که به شکرانه حمایت همه‌جانبه مدیریت بسیج سازندگی و فرماندهی سپاه ناحیه آبدانان، زمینه کار و اشتغال بسیاری از خانم‌های خانه‌دار در این شهرستان را فراهم کرده است.
زینب زارعی یکی از فعالان طرح اقتصاد مقاومتی شهرستان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با حمایت و در اختیارگذاشتن تسهیلات بانکی از سوی بسیج سازندگی شهرستان اکنون درمنزل مسکونی مشغول به فعالیت در زمینه تولید ترشی جات هستم .
خانم زارعی ر این باره گفت: از مهمترین خصوصیات ترشیجات تولید شده این است که درهنگام درست کردن ازهیچگونه آبی استفاده نمی کنم و تهیه و تولید ترشیجات به‌صورت طبیعی و سنتی است.
این بانوی خود اشتغال آبدانای بیان داشت:در طول هفته حدود 60تا70کیلو انواع ترشی تولید می کنم که در سطح شهرستان به فروش می رسانم.
وی افزود: اینگونه وام ها از طرف بسیج سازندگی سپاه می تواند در راستایی اشتغال زایی و بویژه کمک به اقتصاد خانواده پیشرفت روز افزونی داشته باشد.


انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب