به گزارشايلام بيدار،
طرز پخت پنیر و مرغ بوفالو :
مواد لازم برای 4 ساندویچ :
سینه مرغ بریان شده | 2 عدد |
سس مرغ بوفالو | نصف فنجان |
پیازچه پیاز خرد شده | یک چهارم فنجان |
نان تست | 8 عدد |
پنیر چدار خرد شده | 1 فنجان |
پنیر جک مونتری خرد شده | 1 فنجان |
ساقه ی کرفس، نازک برش خورده | 1 عدد |
هویج بزرگ، نازک برش خورده | 1 عدد |
پنیر آبی خرد شده | یک چهارم فنجان |
کره بدون نمک نرم شده | 6 قاشق غذاخوری |
پنیر آبی برای تزیین | 1 فنجان |
طرز تهیه ساندویچ پنیر با مرغ بوفالو:
پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و در یک کاسه بزرگ خرد کنید. سس بوفالو و پیازچه را به آن اضافه کنید.
برای درست کردن ساندویچ ها ، 4 برش نان را روی یک سینی قرار بدهید. 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده را با برس روی آن ها بمالید، سپس نان را برگردانید. روی هر ورقه نان را با 1/4 فنجان پنیر چدار خرد شده ، 1/4 فنجانپنیر مونتری جکخرد شده قرار بدهید.
روی پنیرها را از مخلوط مرغ بگذارید، ساقه های کرفس خرد شده، هویج حلقه ای و یک قاشق غذاخوری پنیر آبی قرار دهید. روی هر یک را یک برش نان قرار بدهید و کره باقی مانده را با برس روی نان ها بمالید.
یک تابه یا توری را روی حرارت متوسط گرم کنید. به صورت دسته ای یک ساندویچ را بردارید و آن را داخل تابه قرار بدهید تا زیر نان طلایی شود و پنیرهای داخل آن ذوب شود. حدود 3-5 دقیقه برای هر طرف لازم است. آن را به تخته برش منتقل کنید و ساندویچ های باقیمانده را به همین صورت بپزید. هرکدام را از وسط نصف کنید و با سس پنیر آبی میل کنید.
انتهای پیام/
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد