سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 50945
|
06:29 - 1399/12/12
نسخه چاپی

طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

 طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو
ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو، از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که خیلی ساده تهیه می شود. در ادامه با روش های پخت آن آشنا می شوید.

به گزارشايلام بيدار،

طرز پخت پنیر و مرغ بوفالو :

مواد لازم برای 4 ساندویچ :

 سینه مرغ بریان شده 2 عدد
 سس مرغ بوفالونصف فنجان 
 پیازچه پیاز خرد شده یک چهارم فنجان
 نان تست8 عدد 
 پنیر چدار خرد شده 1 فنجان
 پنیر جک مونتری خرد شده 1 فنجان
 ساقه ی کرفس، نازک برش خورده1 عدد 
 هویج بزرگ، نازک برش خورده 1 عدد
پنیر آبی خرد شدهیک چهارم فنجان
کره بدون نمک نرم شدهقاشق غذاخوری
پنیر آبی برای تزیین1 فنجان

 

طرز تهیه ساندویچ پنیر با مرغ بوفالو:

پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و در یک کاسه بزرگ خرد کنید. سس بوفالو و پیازچه را به آن اضافه کنید.

برای درست کردن ساندویچ ها ، 4 برش نان را روی یک سینی قرار بدهید. 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده را با برس روی آن ها بمالید، سپس نان را برگردانید. روی هر ورقه نان را با 1/4 فنجان پنیر چدار خرد شده ، 1/4 فنجانپنیر مونتری جکخرد شده قرار بدهید.

 

روی پنیرها را از مخلوط مرغ بگذارید، ساقه های کرفس خرد شده، هویج حلقه ای و یک قاشق غذاخوری پنیر آبی قرار دهید. روی هر یک را یک برش نان قرار بدهید و کره باقی مانده را با برس روی نان ها بمالید.

 

یک تابه یا توری را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. به صورت دسته ای یک ساندویچ را بردارید و آن را داخل تابه قرار بدهید تا زیر نان طلایی شود و پنیرهای داخل آن ذوب شود.  حدود 3-5 دقیقه برای هر طرف لازم است. آن را به تخته برش منتقل کنید و ساندویچ های باقیمانده را به همین صورت بپزید. هرکدام را از وسط نصف کنید و با سس پنیر آبی میل کنید.

 

 

انتهای پیام/

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد