سرویس : اجتماعی
کد خبر: 77831
|
13:01 - 1405/08/17
نسخه چاپی

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام:

مسابقه «ایلیار» فرصتی برای نمایش توانمندی عشایر است

مسابقه «ایلیار» فرصتی برای نمایش توانمندی عشایر است
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: مسابقه «ایلیار»؛ فرصتی برای نمایش همبستگی و توانمندی عشایر است

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار قدرت الله کریمیان صبح امروز در جلسه هماهنگی رویداد قوی‌ترین مردان ایل گفت: ایل واژه‌ای آشنا و پرمعناست که مفاهیمی همچون سخت‌کوشی، همدلی، دوستی و مودت را در خود دارد به همین علت جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ و جامعه عشایری دارد.
 
وی افزود: عشایر جامعه‌ای کم‌هزینه، پرفایده و اثرگذار در نظام جمهوری اسلامی بوده و همواره در عرصه‌های اقتصادی و مرزبانی نقش‌آفرین بوده‌اند و در مقاطع حساس نیز همراه کشور و انقلاب بوده‌اند.
 
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: نقش عشایر نیز در روزهای آغازین جنگ بر کسی پوشیده نیست و با قرارگرفتن در کنار نیروهای مسلح، با شناخت منطقه، جسارت و روحیه پهلوانی، نقش مؤثری ایفا کردند.
 
کریمیان بیان کرد: مسابقه ایلیار نیز با تکیه بر همین ارزش‌ها به‌صورت کشوری در استان ایلام برگزار می‌شود تا زمینه گردهمایی قوی‌ترین مردان و تقویت روحیه همبستگی فراهم شود.
 
وی یادآور شد: این رویداد فرصتی برای نمایش توانمندی‌های عشایر بوده و با تکیه بر ارزش‌هایی چون سخت‌کوشی، همدلی، دوستی و مردانگی می‌تواند پیام وحدت و همبستگی را به سراسر کشور منتقل می‌کند.
 
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام تصریح کرد: برگزاری این مسابقه می‌تواند به تقویت جایگاه فتوت و پهلوانی در فرهنگ عشایری کمک کند؛ چراکه عشایر نیرومند و ایل توانمند، در نهایت به اقتدار بیشتر ایران می‌انجامند.
 
مسابقه کشوری قوی‌ترین مردان ایل با عنوان «ایلیار» در آذرماه ۱۴۰۵ به میزبانی استان ایلام برگزار خواهد شد.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب