سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 7778
|
12:41 - 1393/03/21
نسخه چاپی

با حضور استاندار ایلام صورت گرفت/

بهره برداری از استخر سرپوشیده مهران

بهره برداری از استخر سرپوشیده مهران
به مناسبت هفته جوان، با حضور استاندار ایلام و مسئولان محلی، استخر سرپوشیده شهر مهران افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش ایلام بیدار،فتاحی مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام امروز در حاشیه این افتتاحیه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: استخر سرپوشیده شهر مهران با زیربنای یک هزار و 860 متر مربع احداث شده است.

وی افزود:عملیات بازسازی این طرح ورزشی در شهرستان گرمسیری مهران سال 88 با اعتبار 18 میلیارد ریال از محل منابع استانی و ملی آغاز شده بود.

فتاحی با بیان اینکه این استخر با امکانات ویژه شامل سونای خشک و بخار، جکوزی، اتاق های اداری، سرویس های بهداشتی و دوش های اجباری یکی از زیباترین و مجهزترین استخرهای شنای استان ایلام به شمار می رود ، گفت: اکنون  جزء شهرستان آبدانان ، همه شهرستانهای استان ایلام دارای استخر هستند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام در رابطه با همکاری و تعامل ورزشی با کشور عراق اظهار کرد: ما آمادگی کامل برای همکاری در همه بخش های ورزشی و مسابقات با کشور عراق را خواهیم داشت.

 

 

آوای مهران

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب