سرویس : سیاسی
کد خبر: 77700
|
10:21 - 1405/08/09
نسخه چاپی

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام:

دانش‌آموزان با علم و ایمان آینده ایران را می‌سازند

دانش‌آموزان با علم و ایمان آینده ایران را می‌سازند
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: دانش‌آموزان باید در کنار تقویت بعد معنوی و اعتقادی، برای ارتقای سطح علمی خود نیز تلاش کنند تا آینده ایران اسلامی را بسازند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار سید صادق حسینی، صبح امروز در یادواره شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی سوم به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج دانش‌آموزی که در یادمان شهدای گمنام شهر ایلام برگزار شد، گفت: شهدا به ما درس استقامت، پایداری، تقویت معنویت و حفظ هویت ملی آموختند و امروز هر آنچه داریم، حاصل اندیشه بلند امامین انقلاب و مجاهدت شهدای والامقام است.

وی افزود: هفته دانش‌آموزی از هشتم آبان آغاز می‌شود و تا ۱۳ آبان ادامه دارد. این هفته از پیشینه و جایگاه ارزشمندی در تاریخ انقلاب اسلامی برخوردار است و هشتم آبان یادآور شهادت شهید محمدحسین فهمیده، دانش‌آموز شجاع و انقلابی است که در دوران دفاع مقدس برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور جان خود را فدا کرد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: شهید فهمیده در سن ۱۳ سالگی با شجاعتی مثال‌زدنی در برابر دشمن ایستاد و با اقدامی ماندگار، نام خود را در تاریخ دفاع مقدس ثبت کرد. شاید بیان این اقدام در چند جمله ساده به نظر برسد، اما عملی که این نوجوان انجام داد، نشان‌دهنده اوج ایمان، شجاعت و ازخودگذشتگی بود.

وی ادامه داد: با وجود گذشت سال‌ها و نگارش کتاب‌های مختلف درباره شهید فهمیده، به نظر می‌رسد هنوز آن‌گونه که شایسته است، ابعاد شخصیتی و ارزش اقدام این دانش‌آموز شهید برای نسل جدید تبیین نشده است. لازم است این رشادت‌ها در کلاس‌های درس و برنامه‌های آموزشی برای دانش‌آموزان بازگو شود.

سردار حسینی با اشاره به ضرورت معرفی الگوهای فداکاری در تاریخ ایران بیان کرد: همان‌گونه که در کتاب‌های درسی از نوجوانانی یاد می‌شود که برای نجات دیگران یا جلوگیری از وقوع حوادث جان خود را به خطر انداختند، باید شخصیت و مجاهدت شهدای دانش‌آموز نیز در سطحی گسترده‌تر معرفی شود.

وی افزود: آموزش و پرورش، معلمان و مجموعه‌های فرهنگی باید سیره و رفتار شهدایی همچون شهید فهمیده، شهید عزیزاللهی و شهید جرایه را برای دانش‌آموزان تبیین کنند. شهید جرایه در ۱۲ سالگی به جبهه رفت و در استان ایلام به شهادت رسید. همچنین باید زندگی و ویژگی‌های دو دانش‌آموز شهید جنگ رمضان در استان ایلام و معلم شهید این حادثه برای نسل جوان بازگو شود.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: این شهدا تنها برای حضور در میدان نبرد به جبهه نرفتند، بلکه هدفشان دفاع از هویت ملی، استقلال کشور و ارزش‌های اسلامی بود. باید برای دانش‌آموزان روشن شود که این شهدا چه سیره‌ای داشتند، چگونه رفتار می‌کردند و با چه هدفی از کشور و ملت خود دفاع کردند.

وی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس اول، ۳۶ هزار دانش‌آموز به شهادت رسیدند و در جنگ‌های تحمیلی بعدی نیز شمار دیگری از دانش‌آموزان جان خود را از دست دادند. در جنگ اخیر نیز ۱۶۸ دانش‌آموز در شهر میناب طی یک روز به شهادت رسیدند. در استان ایلام نیز دو دانش‌آموز به نام‌های مهدیس حمیدی و محمد حسام مهدیان در کنار یک معلم به شهادت رسیدند.

سردار حسینی با اشاره به جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی افزود: شهادت کودکان و دانش‌آموزان نشان می‌دهد که دشمنان در اقدامات خود هیچ مرزی نمی‌شناسند و هدف قرار دادن دانش‌آموزان و کودکان بخشی از جنایات آنان است. انتقال این واقعیت‌ها به نسل جوان اهمیت زیادی دارد تا بدانند ملت ایران برای حفظ استقلال و هویت ملی خود چه هزینه‌هایی پرداخت کرده است.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با تشریح جنگ‌های تحمیلی علیه ایران گفت: جنگ هشت‌ساله در شهریور ۱۳۵۹ با تجاوز رژیم بعث عراق آغاز شد و پس از هشت سال، با پیروزی جمهوری اسلامی ایران و شکست ارتش بعث به پایان رسید. در جنگ ۱۲ روزه نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان حمله کردند، اما ملت ایران با ایستادگی از آن عبور کرد.

وی ادامه داد: دشمنان پس از آن با طراحی و حمایت از اغتشاشات دی‌ماه ۱۴۰۴ و استفاده از امکانات، پول و ظرفیت‌های تبلیغاتی خود، تلاش کردند امنیت کشور را برهم بزنند. در ادامه نیز در جریان جنگ ۴۰ روزه، تعدادی از دانش‌آموزان، معلمان، فرماندهان و نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم به شهادت رسیدند و امام شهیدمان و جمعی از فرماندهان نیز جان خود را در راه دفاع از کشور تقدیم کردند.

سردار حسینی با اشاره به اهداف دشمن از جنگ‌های اخیر تصریح کرد: تجزیه ایران، سقوط نظام جمهوری اسلامی، نابودی توان دفاعی و از بین بردن زیرساخت‌های هسته‌ای کشور از مهم‌ترین اهداف دشمنان بود، اما آنان در دستیابی به این اهداف ناکام ماندند.

وی افزود: دشمنان بارها مدعی شدند که توان دفاعی، نیروی هوایی، دریایی و تأسیسات هسته‌ای ایران را از بین برده‌اند، اما واقعیت‌های میدانی خلاف این ادعاها را نشان می‌دهد. اگر توان دریایی ایران از بین رفته بود، چرا ناوهای آمریکایی صدها کیلومتر از منطقه فاصله گرفته‌اند و در خارج از تنگه هرمز مستقر شده‌اند؟ این ادعاها بخشی از جنگ روانی دشمن برای تضعیف روحیه مردم است.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با اشاره به تداوم توطئه‌های دشمن برای تجزیه کشور گفت: برخی مسئولان سابق آمریکایی و رژیم صهیونیستی به صراحت از اهداف خود برای تجزیه ایران سخن گفته‌اند و حتی اقوام مختلف ایرانی را به‌عنوان بخش‌هایی جداگانه مطرح کرده‌اند، در حالی که اقوام ایرانی از لر، کرد، فارس، بلوچ و عرب همگی اعضای یک ملت و برخوردار از هویتی مشترک هستند.

وی ادامه داد: دشمن حتی از جریان پهلوی به‌عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف خود استفاده کرده و هدف اصلی آن، ایجاد اختلاف میان مردم و تجزیه ایران بوده است. دانش‌آموزان باید نسبت به این مسائل آگاهی داشته باشند و با شناخت دقیق حوادث، اجازه ندهند دشمن از فضای موجود برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند.

سردار حسینی با بیان اینکه امام راحل و رهبر شهید انقلاب با اندیشه بلند خود جامعه را برای مواجهه با چنین شرایطی آماده کرده‌اند، اظهار کرد: امروز وظیفه مهم همه ما در برابر خون شهدای مظلوم، حفظ وحدت و انسجام ملی است. دانش‌آموزان، معلمان و سایر اقشار جامعه باید با تمام توان از اتحاد و همبستگی خود صیانت کنند و اجازه ندهند دشمن در صفوف مستحکم ملت ایران نفوذ کند.

وی با اشاره به ابعاد جنگ ترکیبی دشمن گفت: دشمن ابتدا تلاش می‌کند ذهن جوانان را تحت تأثیر تبلیغات و خواسته‌های خود قرار دهد و میان مردم شکاف ایجاد کند و در مرحله بعد، در صورت فراهم شدن شرایط، به دنبال ایجاد ناامنی و آغاز درگیری‌های جدید است. در چنین شرایطی، هوشیاری، بصیرت و شناخت اهداف دشمن اهمیت فراوانی دارد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام بیان کرد: حفظ وحدت، تبعیت از ولی امر، تقویت روحیه مقاومت و افزایش تاب‌آوری باید در دستور کار همه ایرانیان باشد. ملت ایران در طول حوادث و جنگ‌های گذشته نشان داده است که برای دفاع از هویت ملی، استقلال کشور و نظام اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی افزود: ملت ایران از دوم خرداد ۱۴۰۴ تاکنون، به‌ویژه در جنگ رمضان، نشان داده است که برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور حتی حاضر است جان خود را فدا کند و اجازه ندهد یک وجب از خاک مقدس ایران در اختیار دشمن قرار گیرد.

سردار حسینی گفت: همان‌گونه که ملت ایران در بهمن ۱۳۵۷ با امام راحل پیمان بست، امروز نیز در دفاع از کشور و در همراهی با رهبر انقلاب بر عهد خود پایبند است و با تمام توان از ایران، خانواده و آینده این سرزمین دفاع خواهد کرد.

وی در پایان با اشاره به وظایف دانش‌آموزان در شرایط کنونی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان باید در کنار تقویت بعد معنوی و اعتقادی، برای ارتقای سطح علمی خود نیز تلاش کنند و همبستگی، اتحاد و یکپارچگی را در محیط مدرسه و جامعه گسترش دهند. تقویت ایمان، عبادت، توکل به خداوند و اعتقاد راسخ، از عوامل مهم موفقیت ملت و رزمندگان در برابر دشمن است.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام با اشاره به نقش جنگ رسانه‌ای دشمن اظهار کرد: فضای مجازی به عرصه‌ای برای انتشار حجم گسترده‌ای از اخبار و تبلیغات هدفمند تبدیل شده است و دشمن هر روز با طرح موضوعات مختلف تلاش می‌کند بر نگرش و تصمیم‌گیری جوانان تأثیر بگذارد. دانش‌آموزان باید با افزایش آگاهی و قدرت تحلیل، در برابر این جریان هوشیار باشند.

وی خاطرنشان کرد: ایمان و اعتقاد راسخ رزمندگان و نیروهای مسلح، در کنار شجاعت و ایستادگی آنان، از عوامل مهم پیروزی در جنگ بود. دشمن با وجود برخورداری از تجهیزات و امکانات گسترده، نتوانست اراده ملت ایران را درهم بشکند و امروز قدرت، اقتدار و عزت ایران حاصل رهبری، ایستادگی ملت و مجاهدت نیروهای مسلح است.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب