سرویس : استان ایلام
کد خبر: 77637
|
08:22 - 1405/08/04
نسخه چاپی

دادستان مرکز ایلام:

ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن ایلام با جدیت دنبال می‌شود

ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن ایلام با جدیت دنبال می‌شود
دادستان مرکز ایلام گفت: شناسایی و رفع خطر از ساختمان‌های ناایمن، بلندمرتبه و اماکن عمومی و تجاری با هدف صیانت از جان و مال شهروندان، با جدیت در دستور کار دستگاه قضایی و دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان قرار دارد.

عبدالوهاب بخشنده خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی اظهار کرد: ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن، بلندمرتبه و اماکن عمومی و تجاری در شهر ایلام از اولویت‌های مهم در صیانت از حقوق عامه است و دستگاه قضایی با هدف پیشگیری از حوادث احتمالی و حفاظت از جان و مال شهروندان، این موضوع را با جدیت دنبال می‌کند.

 وی افزود: در همین راستا، در نشست با مسئولان دستگاه‌های متولی، وضعیت ایمنی ساختمان‌های ناایمن، بلندمرتبه و اماکن عمومی و تجاری بررسی و دستورات لازم برای رفع نواقص، تسریع در ایمن‌سازی و پیشگیری از حوادث احتمالی با هدف صیانت از جان و مال شهروندان صادر شد. 

 دادستان مرکز استان ایلام با اشاره به ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان تصریح کرد: شناسایی ساختمان‌های ناایمن، ارزیابی میزان خطر و اتخاذ تدابیر لازم برای رفع مخاطرات، نیازمند هماهنگی مستمر و اقدام به‌موقع تمامی دستگاه‌های مسئول است تا از بروز حوادث ناگوار و خسارت‌های جانی و مالی جلوگیری شود.

 بخشنده با بیان اینکه حفظ امنیت و سلامت مردم از خطوط قرمز دستگاه قضایی است، خاطرنشان کرد: هیچ‌گونه سهل‌انگاری در زمینه ایمنی ساختمان‌ها و اماکن عمومی و تجاری پذیرفتنی نیست و دستگاه قضایی در چارچوب وظایف قانونی خود، روند اقدامات دستگاه‌های متولی را برای رفع خطر از این اماکن پیگیری خواهد کرد.

  دادستان مرکز استان ایلام در پایان بر ضرورت تسریع در اجرای اقدامات پیشگیرانه و رفع نواقص ایمنی ساختمان‌های پرخطر تأکید کرد و خواستار همکاری جدی شهرداری، آتش‌نشانی، راه و شهرسازی و شرکت‌های خدمات‌رسان برای تأمین ایمنی شهروندان شد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب