سرویس : اقتصادی
کد خبر: 77212
|
09:38 - 1405/07/04
نسخه چاپی

مدیرکل امور مالیاتی ایلام خبر داد:

تخصیص ۵ میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آب مهران

تخصیص ۵ میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آب مهران
مدیرکل امور مالیاتی ایلام از اختصاص ۵ میلیارد تومان از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها برای توسعه و اصلاح شبکه توزیع آب آشامیدنی روستاهای سرتنگ زعفرانی و چالاب شهرستان مهران خبر داد و گفت: این اعتبار در راستای تقویت زیرساخت‌های آبرسانی و بهبود خدمات‌رسانی به روستاییان هزینه خواهد شد.

عزیزاله عباس‌پور، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،با اشاره به نقش درآمدهای مالیاتی در تأمین منابع مورد نیاز برای توسعه مناطق مختلف استان، اظهار کرد: بخشی از منابع حاصل از مالیات و عوارض ارزش افزوده به شهرستان‌ها و شهرداری‌ها اختصاص پیدا می‌کند و این منابع می‌تواند در اجرای طرح‌های عمرانی، تقویت زیرساخت‌ها و ارتقای سطح خدمات عمومی مورد استفاده قرار گیرد.

 وی با تأکید بر اهمیت تقویت فرهنگ مالیاتی افزود: پرداخت مالیات صرفاً یک تکلیف قانونی نیست، بلکه یکی از ابزارهای مهم برای تأمین هزینه‌های عمومی و مشارکت شهروندان در فرآیند توسعه اقتصادی و عمرانی کشور و استان به شمار می‌رود.

 عباس‌پور با اشاره به سهم شهرستان مهران از درآمدهای مالیاتی گفت: در سال ۱۴۰۴، در مجموع ۲۳ میلیارد تومان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده در شهرستان مهران توزیع شده است که این اعتبار در حوزه‌های مختلف و برای تقویت خدمات و زیرساخت‌های شهرستان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام ادامه داد: در همین چارچوب، سهم شهرداری مهران از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۴ میلیارد تومان رسیده است و در شش‌ماهه امسال نیز حدود ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به این شهرداری اختصاص یافته است.

 وی بیان کرد: اختصاص این منابع به شهرداری‌ها و مناطق مختلف، ظرفیت مناسبی برای اجرای پروژه‌های مورد نیاز مردم ایجاد می‌کند و می‌تواند بخشی از هزینه‌های مربوط به توسعه شهری، خدمات عمومی و طرح‌های زیرساختی را تأمین کند.

 عباس‌پور همچنین به اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها اشاره کرد و گفت: در این طرح، مؤدیان مالیاتی می‌توانند در چارچوب ضوابط تعیین‌شده، محل هزینه‌کرد بخشی از مالیات پرداختی خود را در میان پروژه‌های مشخص انتخاب کنند؛ موضوعی که می‌تواند ارتباط میان پرداخت مالیات و آثار مستقیم آن در زندگی مردم را ملموس‌تر کند.

 وی افزود: در همین راستا، امسال ۵ میلیارد تومان از محل طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها برای اجرای پروژه توسعه و اصلاح شبکه توزیع آب آشامیدنی روستاهای سرتنگ زعفرانی و چالاب شهرستان مهران اختصاص خواهد یافت.

 مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار برای چنین پروژه‌هایی نشان می‌دهد که درآمدهای مالیاتی می‌تواند مستقیماً در مسیر رفع نیازهای زیرساختی مناطق و بهبود شرایط زندگی مردم هزینه شود.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت رعایت تکالیف و مهلت‌های قانونی از سوی مؤدیان تأکید کرد و گفت: آگاهی فعالان اقتصادی و صاحبان مشاغل از مقررات، زمان‌بندی ارائه اظهارنامه‌ها و پرداخت مالیات، نقش مهمی در کاهش مشکلات و جلوگیری از جرائم مالیاتی دارد.

 عباس‌پور همچنین عدالت مالیاتی را یکی از محورهای مهم نظام مالیاتی دانست و افزود: مقابله با فرار مالیاتی و شناسایی فعالیت‌های اقتصادی پنهان، در کنار حمایت از مؤدیان قانون‌مدار، از اقداماتی است که می‌تواند به برقراری عدالت اقتصادی و توزیع عادلانه‌تر بار مالیاتی کمک کند.

 وی بیان کرد: مقابله با سوءاستفاده‌های اقتصادی و فرار مالیاتی، علاوه بر صیانت از حقوق عمومی، موجب می‌شود منابع بیشتری برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و ارائه خدمات مورد نیاز مردم در اختیار دولت و مدیریت‌های محلی قرار گیرد.

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب