سرویس: اجتماعی
کد خبر: 72440
|
08:22 - 1404/06/17
نسخه چاپی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام خبر داد:

اعتبار ۶۰ میلیاردی برای تکمیل مسیر بیمارستان رازی

اعتبار ۶۰ میلیاردی برای تکمیل مسیر بیمارستان رازی
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام از تخصیص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مسیر دسترسی به بیمارستان رازی خبر داد و گفت: با اجرای کامل این پروژه، ایمنی تردد و خدمات‌رسانی اورژانسی به بیماران به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سیدزاهدین چشمه خاور، صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام بیان کرد: باوجود افتتاح بیمارستان رازی در شهریور ۱۴۰۱، مسیر دسترسی به این مرکز به دلیل کم‌عرض بودن، نبود روشنایی کافی و مشکلات تملکی، همواره یکی از چالش‌های اصلی برای شهروندان، بیماران و ناوگان اورژانس بوده است. این موضوع طی ماه‌های گذشته بارها از سوی رسانه‌ها و مسئولان درمانی مورد پیگیری قرار گرفته بود.
 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام افزود: پروژه مسیر دسترسی به بیمارستان رازی یکی از اولویت‌های راهداری استان است و علی‌رغم محدودیت‌های اجرایی، عملیات زیرسازی و آماده‌سازی آسفالت این مسیر اکنون به مراحل پایانی رسیده است. 

چشمه خاور با اشاره به موانع اولیه پروژه اظهار داشت: مشکلاتی مانند وجود معارضین محلی، دشواری در تملک اراضی کشاورزی و جابه‌جایی تأسیسات زیرزمینی از جمله خطوط آب، برق و فیبر نوری باعث کندی روند اجرای پروژه شده بود، اما بخش عمده این موانع با همکاری دستگاه‌های مختلف حل شده است.
 

این مقام مسئول ادامه داد: تاکنون حدود یک هزار و ۱۰۰ متر از مسیر روسازی شده و آماده بیس‌ریزی و اجرای روکش آسفالت نهایی است. در برخی نقاط نیز اصلاح هندسی و تعریض مسیر انجام شده تا ایمنی تردد، به‌ویژه برای خودروهای امدادی، افزایش یابد.
 

 وی درباره تأمین اعتبار پروژه گفت: شورای برنامه‌ریزی استان مبلغ ۶۰ میلیارد تومان برای تکمیل این مسیر تصویب کرده است و با تخصیص به‌موقع این اعتبار، عملیات اجرایی بدون توقف ادامه خواهد یافت.
 

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام تصریح کرد: تکمیل این مسیر علاوه بر ارتقای ایمنی دسترسی به بیمارستان، بار ترافیکی معابر اطراف را کاهش داده و امکان خدمات‌رسانی سریع‌تر در شرایط اورژانسی را فراهم می‌کند.

 

وی ابراز امیدواری کرد : پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری کامل برسد و یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم در زمینه زیرساخت درمانی استان برطرف شود.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب