سرویس : اقتصادی
کد خبر: 77148
|
01:02 - 1405/07/08
نسخه چاپی

فرماندار شهرستان آبدانان:

آبدانان ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه‌بخش صنعت دارد

آبدانان ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه‌بخش صنعت دارد
فرماندار شهرستان آبدانان با اشاره به ظرفیت‌های معدنی و صنعتی شهرستان گفت: آبدانان از توانمندی‌های قابل‌توجهی در حوزه معدن و صنعت برخوردار است و با جذب سرمایه‌گذاری و حضور هلدینگ‌های تخصصی می‌توان زمینه فعال‌سازی این ظرفیت‌ها، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه را فراهم کرد.

بهزاد نورمحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،با اشاره به‌ضرورت جدیت مدیران دستگاه‌های اجرایی در انجام مسئولیت‌های قانونی، گفت: مدیران باید وظایف محوله را به‌صورت دقیق و مسئولانه دنبال کنند و اجازه ندهند کوتاهی یا تأخیر در انجام امور، زمینه طرح موضوع ترک فعل را فراهم کند.

فرماندار شهرستان آبدانان اظهار کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید، مجموعه دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان باید در چارچوب مسئولیت‌های خود برای فراهم‌شدن شرایط مناسب فعالیت مدارس همکاری لازم را با آموزش‌وپرورش داشته باشند.

وی افزود: تأمین و استمرار خدماتی مانند آب، برق و گاز مدارس باید به شکل مستمر مورد پایش قرار گیرد تا دانش‌آموزان و کادر آموزشی در طول سال تحصیلی با اختلال در خدمات ضروری مواجه نشوند.

فرماندار آبدانان در ادامه به موضوع سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: صلاحیت خودروها، رانندگان و مؤسسات فعال در این حوزه باید پیش از ارائه خدمات به طور کامل بررسی شود و استعلام‌های قانونی نیز مطابق ضوابط انجام گیرد.

 نورمحمدی همچنین خواستار نظارت جدی بر قیمت لباس فرم دانش‌آموزان شد و اظهار کرد: هرگونه دریافت وجه بیشتر از نرخ‌های تعیین‌شده باید بررسی شود و دستگاه‌های مسئول موظف هستند از شکل‌گیری تخلفات و تضییع حقوق خانواده‌ها جلوگیری کنند.

 وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به ظرفیت‌های معدنی و صنعتی آبدانان اشاره کرد و افزود: در روزهای اخیر تیم تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت و ایمیدرو با حضور در شهرستان، ظرفیت‌های معدنی منطقه را مورد بررسی قرار داده و پیگیری‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران و حضور هلدینگ‌های دولتی در این حوزه ادامه دارد.

 فرماندار آبدانان ادامه داد: در بخش صنعت نیز موضوع احداث کارخانه پلیمر در حال پیگیری است و تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان، زمینه توسعه فعالیت‌های صنعتی، ایجاد اشتغال و جذب سرمایه‌گذاری فراهم شود.

 نورمحمدی از تشکیل قرارگاه عملیاتی نظارت بر بازار در شهرستان خبر داد و گفت: این قرارگاه با حضور ۱۴ کمیته فعالیت خواهد کرد و دستگاه‌های عضو باید با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اجرایی خود، نظارت مستمر بر بازار، قیمت‌ها و حقوق مصرف‌کنندگان را دنبال کنند.

 وی همچنین با اشاره‌به‌نزدیک شدن فصل بارندگی، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی باید پیش از آغاز بارش‌های پاییزی، نقاط آسیب‌پذیر را شناسایی و برای رفع مشکلات احتمالی اقدام کنند تا آمادگی شهرستان در برابر حوادث و مخاطرات افزایش یابد.

 فرماندار آبدانان خاطرنشان کرد: بر اساس قانون مدیریت بحران، مسئولیت هر دستگاه مشخص است و مدیران باید نسبت به اجرای وظایف قانونی خود پاسخگو باشند؛ بنابراین هیچ دستگاهی نباید انجام مسئولیت‌های محوله را به تأخیر بیندازد.

 نورمحمدی در پایان، تکریم مناسب ارباب‌رجوع، نظارت بر کیفیت نان، مدیریت مصرف انرژی و حضور فعال مدیران در برنامه‌های عمومی و اجتماعی شهرستان را از دیگر موضوعات مهم عنوان کرد و گفت: ارتباط مستمر مدیران با مردم و پیگیری مطالبات آنان باید به‌عنوان بخشی از مسئولیت مدیریتی موردتوجه قرار گیرد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب