سرویس: سیاسی
کد خبر: 72371
|
09:51 - 1404/06/11
نسخه چاپی

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

هم‌فکری و همراهی مردم؛ راه‌حل مشکلات شهرستان چرداول

هم‌فکری و همراهی مردم؛ راه‌حل مشکلات شهرستان چرداول
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: برای برون رفت از مشکلات شهرستان چرداول نیازمند هم‌فکری و همراهی مردم هستیم.

سارا فلاحی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: مشکلات شهرستان چرداول تنها با هم‌فکری، هم‌افزایی و کمک همه دستگاه‌ها و مردم قابل حل است و نباید انتظار داشت یک دستگاه به تنهایی بتواند همه مسائل را برطرف کند. ما در شورای اداری شهرستان موضوعات مهمی همچون سد چناره، تأمین اعتبار جاده شله‌کش، مدارس سنگی، پروژه‌های ورزشی، پیست ورزشی، فاضلاب سرابله، تأمین آب شرب آسمان‌آباد و ایجاد کارخانه متناسب با ظرفیت‌های اقلیمی این منطقه را مطرح و پیگیری کردیم.
 

وی افزود: در حوزه آموزش و پرورش، بحث مدارس سنگی یکی از مشکلات جدی است. برخی از این مدارس فرسوده هستند و باید با تأمین اعتبارات مناسب بازسازی یا نوسازی شوند. این موضوع در اولویت قرار دارد و خوشبختانه اعتباراتی نیز در همین ماه پرداخت خواهد شد.
 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در حوزه کشاورزی نیز شهرستان چرداول ظرفیت‌های بالایی دارد. به ویژه شهر آسمان‌آباد که شرایط اقلیمی مناسبی دارد و می‌تواند میزبان صنایع تبدیلی و کارخانه‌های مرتبط با کشاورزی باشد. در این زمینه نیز تأمین اعتبار کانال‌های کشاورزی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در دستور کار قرار گرفته است.
 

فلاحی ادامه داد: در بخش زیرساختی، آزادراه حمیل و همچنین تقاطع و ورودی شهر سرابله از جمله مسائل مهمی است که بارها توسط مردم مطالبه شده است. این پروژه‌ها علاوه بر تسهیل تردد، می‌تواند به توسعه اقتصادی منطقه نیز کمک کند. پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبارات این طرح‌ها انجام شده و تلاش داریم با همکاری وزارت راه و دستگاه‌های مرتبط موانع موجود برطرف شود.
 

وی تصریح کرد: در حوزه ورزش نیز به دنبال ایجاد زیرساخت‌هایی برای جوانان هستیم. طراحی و تأمین اعتبار پیست ورزشی با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان در دستور کار است. همچنین از محل اعتبارات توازن برای تقویت هیئت‌های ورزشی و ایجاد فضاهای استاندارد حمایت خواهد شد.
 

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم دیگر، تعیین تکلیف مجتمع آموزشی بلاوه تره است که سال‌ها نیمه‌کاره رها شده است. این پروژه باید هرچه سریع‌تر تکمیل و به بهره‌برداری برسد تا نیازهای آموزشی منطقه را پاسخ دهد. همچنین پیگیری موضوع حق منطقه جنگی برای برخی دستگاه‌ها و کارکنان که تاکنون برقرار نشده، از دیگر مواردی بود که مطرح شد. امیدوارم با همکاری مسئولان و همراهی مردم بتوانیم بخش عظیمی از مشکلات شهرستان چرداول را مدیریت و برطرف کنیم.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب