سرویس: اقتصادی
کد خبر: 71038
|
07:57 - 1404/03/10
نسخه چاپی

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

پیگیری پروژه‌های راه و شهرسازی استان ایلام

پیگیری پروژه‌های راه و شهرسازی استان ایلام
نماینده حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی از پیگیری پروژه‌های راه و شهرسازی استان ایلام خبر داد.

اسدالله چراغی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: استان ایلام به خصوص در حوزه جنوب شامل شهرستان‌های دره‌شهر، آبدانان، بدره و دهلران دارای مشکلات گسترده‌ای به خصوص در حوزه راه و شهرسازی است که حضور میدانی مسئولان و پیگیری برای جذب اعتبار را می‌طلبد.
 

وی افزود: با چهار خطه کردن مسیر دهلران به اندیمشک، کلنگ‌زنی مسیر دره‌شهر به پلدختر، تکمیل پل گاومیشان، پل ماژین و تکمیل تونل کبیرکوه قطعاً برخی از مشکلات حوزه راه در جنوب استان ایلام رفع خواهد شد.

 نماینده حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: قطعاً هر روز تلاش‌ها برای بهتر کردن زیرساخت‌های استان ایلام در بخش مختلف و رفع مشکلات مردم ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب