به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابطعمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام، اصغر باباخانی با اشاره به خرید ۱۷۵ هزار تُن گندم از کشاورزان استان ایلام گفت: برداشت و خرید تضمینی گندم از اوایل اردیبهشتماه در شهرستانهای جنوب استان شامل دهلران، مهران و آبدانان، آغاز شده و تا اواسط شهریورماه ادامه خواهد داشت.
وی ارزش گندمهای خریداری شده در آن استان را ۳ هزار و ۵۹۷ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این میزان، ۸۵۲ میلیارد تومان معادل ۲۴ درصد به حساب کشاورزان واریز شده است.
مدیرکل غله استان ایلام با تأکید بر اینکه متولی تأمین مطالبات گندمکاران، سازمان برنامه و بودجه و مسئول پرداخت آن، سازمان هدفمندی یارانههاست، خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات کشاورزان به صورت متمرکز و از مرکز انجام میشود.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد