سرویس: اجتماعی
کد خبر: 70915
|
07:49 - 1404/03/01
نسخه چاپی

خاموشی‌های مکرر در ایلام؛

نابرابری در قطعی برق صدای شهروندان را درآورد

نابرابری در قطعی برق صدای شهروندان را درآورد
قطعی‌های مکرر در ایلام مشکلاتی را به دنبال داشته که در حالی که شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام روزانه جدول خاموشی‌ها را منتشر می‌کند و مناطق مختلف به‌صورت چرخشی با قطعی دو ساعته مواجه می‌شوند، برخی محلات به دلیل مصرف بالا یا نابرابری در مدیریت خاموشی‌ها، بیش از دیگران از این قطعی‌ها متأثر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، یاسر بیگ‌زاده فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: قطعی مکرر برق در مناطق مختلف شهر ایلام، از جمله بانبرز، بانبور و جمهوری و... به چالشی روزمره برای شهروندان تبدیل شده و نارضایتی‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته است.
 

این در حالی که شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام روزانه جدول خاموشی‌ها را منتشر می‌کند و مناطق مختلف به‌صورت چرخشی با قطعی دو ساعته مواجه می‌شوند، برخی محلات به دلیل مصرف بالا یا نابرابری در مدیریت خاموشی‌ها، بیش از دیگران از این قطعی‌ها متأثر شده‌اند.

 

شهروندان این مناطق معتقدند که قطعی‌های مکرر برق مشکلات عدیده‌ای در زندگی روزمره‌شان ایجاد کرده و خواستار توزیع عادلانه‌تر خاموشی‌ها هستند.

 

ولی‌الله ناصری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام، در گفت‌وگو با ایلام بیدار درباره دلایل این نابرابری توضیح داد: «در برخی نقاط شهر ایلام، به دلیل وجود مراکز حساس مانند بیمارستان‌ها، امکان قطع برق وجود ندارد، زیرا جان بیماران را به خطر می‌اندازد. از آنجا که هنوز راهکاری برای جداسازی برق این مراکز از سایر مشترکان ارائه نشده، کل این مناطق از خاموشی مستثنی می‌شوند.»

 

وی افزود: «کاهش ۴۵ درصدی ظرفیت تولید نیروگاه‌های برق‌آبی، استان را با بحران تأمین برق مواجه کرده است. برای مدیریت مصرف، سقف مشخصی برای هر منطقه تعیین شده و در صورت عبور از این حد، سیستم به‌صورت خودکار برق مناطق پرمصرف را قطع می‌کند.»

 

ایلام بیدار همچنان پیگیر مطالبات شهروندان و اقدامات شرکت برق برای رفع این نابرابری خواهد بود.

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب