به گزارش ایلام فردا،علی آرمون پور امروز ضمن اعلام این خبر گفت: این آزمون در دو مرحله شفاهی و کتبی در مقطع سنی بزرگسال در آستان مقدس امام زاده علی صالح (ع) برگزار می شود.
وی افزود: در این آزمون 50 خواهر و برادر شرکت کننده در طرح ملی حفظ قرآن کریم در بخش شفاهی و کتبی و در رشته حفظ 3، 4 و 5 جزء با هم رقابت می کنند.
مدیر مرکز فرهنگی قرآنی امامزاده علی صالح(ع) شهرستان مهران اضافه کرد: کلاس های قرآنی این مرکز در رشته های تفسیر، قرائت و حفظ قرآن کریم از اردیبهشت سال 92 برگزار و با استقبال بی نظیر نوجوانان و جوانان شهر صالح آباد مواجه شده است.
آرمون پور بر گسترش کمی و کیفی حافظان در سراسر کشور و همچنین تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری تأکید و عنوان کرد: طرح ملی حفظ قرآن کریم در راستای اجرایی کردن این امر، ایجاد فضای معنوی و شکوفایی استعدادهای قرآنی به ویژه در بین نسل جوان در حال برگزاری است.
آوای مهران
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد