به گزارش ایلام فردا،علی جاسمی مدیر کمیته امداد حضرت امام (ره) شهرستان آبدانان ، اجرای طرح غربالگری مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد آبدانان گفت : 150 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد با هدف آشنایی آنها با مسائل حقوقی خود در این دوره آموزشی شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی مددجویان پیرامون مسائل مهریه و طلاق، نفقه فرزند و زوجه، حقوق همسر در زندگی و غیره از آموزش های لازم بهره مند شدند.
جاسمی افزود: کمیته امداد در راستای ارائه سایر خدمات، خدمات حقوقی و قضایی را در اهم برنامه های خود قرار داده است و در یک برنامه زمانبندی جهت مددجویان تحت پوشش اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مذکور کرده است.
وی، آموزش حقوقی و قضایی مددجویان را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد:ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان تحت حمایت می تواند آنها را با حقوق خود آشنا کند تا بتوانند با علم و آگاهی کافی نسبت به احقاق حقوق خود اقدام کنند.
مدیر کمیته امداد شهرستان آبدانان تصریح کرد: آموزش حقوقی مددجویان می تواند رویکرد مناسب و بهتری را در زمینه توانمندسازی خانواده ها فراهم نماید، چه بسا بسیاری از مددجویان بعلت عدم آگاهی کافی، حقوقشان ضایع شده و دچار ضرر و زیان فراوانی شده اند.
وی خاطر نشان کرد : با هماهنگی های به عمل آمده با دادگستری شهرستان آبدانان در این کلاسها از کارشناسان مُجرب و قُضات برجسته دادگستری استفاده می شود.
آبدانان نیوز
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد