به گزارش ایلام فردا،موضوع سرقت سيم و کابلهاي برق که به داستان دامنه داري در شهرستان ملکشاهي تبديل شده همچنان ادامه دارد و گويا اين سريال در حال تکرار خواهد شد.
بر پايه اين خبر در ماه ها و هفته هاي اخير چندين بار متوالي كابل هاي برق در سطح شهرستان به سرقت رفته و باعث بوجود آمدن مشکلات و گرفتاري هايي براي شهروندان ملکشاهي و قطعي برق در سطح شهرستان شده است.
بر همين اساس در شب های گذشته ،سيم ها و کابل هاي برق خيابان شهيد رجايي ، محله داراب آباد و روستاي گنبد پير محمد که بيش از 700 متر برآورد شده است توسط سارقين به سرقت رفت.
نکته جالب اين است که با سرقت سيم و کابلها ، شرکت توزيع برق بلافاصله در محل حاضر مي شود و اقدام به تعويض سيم و کابل مي کند و فرداي همان روز باز هم سارقان اقدام به سرقت سيم هاي خيابان و محله ديگري مي کنند.
دزدیده شدن سیم های برق و قطعي برق در فصول سرد سال باعث به هم ريختن وضعيت زندگي و رفاه مردم شده است.
ملکشاهی آنلاین
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد