به گزارش ایلام بیدار،به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار دلاور القاصی مهر فرمانده انتظامی ایلام در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در راستای مقابله با جرائم اقتصادی خصوصاً (دانهدرشتها) و برخورد با مخلان نظم اقتصادی در پی کسب خبری مبنی بر فرار مالیاتی ۳ نفر از صنوف در سطح استان، رسیدگی به موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان پلیس اقتصادی با همکاری کارشناسان اداره کل امور مالیاتی استان پس از بررسیهای لازم و شناسایی متخلفان مشخص کردند ۳ نفر از صنوف جهت فرار از پرداخت مالیات از حسابهای غیر از حساب خود بهمنظور کتمان درآمد واقعی، استفاده میکردند.
فرمانده انتظامی استان ایلام یادآور شد: پرداخت مالیات از سوی مودیان مالیاتی و افرادی که مشمول پرداخت مالیات هستند، نقش مهمی در توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور دارد.
وی تصریح کرد: فرار مالیاتی موضوعی جز مقابله با توسعه و پیشرفت کشور نیست، پس از شهروندان میخواهیم در صورت مشاهده مراتب را به پلیس ۱۱۰ گزارش نمایند.
انتهای پیام/ر

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد