به گزارشايلام بيدار، در شب شام غریبان طبق روال هرسال اکثریت اهالی شهر دهلران بر سر مزار پنج شهید گمنام شمع روشن کردند و با برگزاری دعا وسینه زنی، شب شام غریبان امام حسین(ع) و یاران باوفایش در دشت کربلا را گرامی داشتند.
امثال مزار پنج شهید گمنام دهلران مظلومیت دوچندانی داشت ماههاست که بنیاد حفظ آثار مقبره پنج شهید گمنام را تخریب کرده ولی متاسفانه جهت بازسازی آن اقدام چندانی انجام نداده است و با ایجاد داربست و پروژه کارگاهی امکان حضور انبوه مردم و برگزاری مراسم باشکوه وجود نداشت.



در همه شهرهای کشورمان یادمان شهدای گمنام مکانی بسیار زیباست و نماکاری های انجام شده در هر یادمان باعث جذب آهاد مردم می شود اما در دهلران هر سال بدتر از پارسال می شود.
پارک یادمان مدت هاست که به حال خود رها شده و گویا متولی ندارد و خود یادمان نیز اکنون به یک خرابه تبدیل شده و اگر غریبه ای بیاید مطمئنا نخواهد فهمید که اینجا یادمان شهدای گمنام است و نخواهد فهمید که در این مکان قبری وجود دارد.
تعداد زیادی از مردم در تماس تلفنی و مراجعه حضوری از این وضعیت به شدت گله مند شدند و خواستار پیگیری ویژه بنیاد حفظ آثار ونشر ارزشهای دفاع مقدس کشور شدند.



نسیم دهلران
انتهای پیام/س

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد