سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 3136
|
20:10 - 1392/04/27
نسخه چاپی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان خبر داد/

خطر افزایش سرطان در نان های حاوی ماده بلانکیت

خطر افزایش سرطان در نان های حاوی ماده بلانکیت
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان از خطر افزایش سرطان در نان های حاوی ماده بلانکیت خبر داد.

به گزارش ایلام فردا،مازیار طهماسبی رییس شبکه بهداشت و درمان آبدانان در جلسه شواری سلامت این شهرستان، به استفاده برخی نانوایی‌های سطح شهر از افزودنی‌های غیر مجاز اشاره کرد و افزود: برخی نانوایی‌ها برای کش آمدن و رنگ جلاء نان، از ماده "بلانکیت" یا جوهر قند استفاده می‌کنند که ماده‌ای غیرمجاز و دارای تبعات جبران ناپذیری است.

وی ادامه داد: بلانکیت یا جوهرقند با نام شیمیاییNa2S2O4  ماده‌ای برای رنگ دادن نبات و قند است که استفاده از آن در خمیر نان زمینه‌ساز سرطان‌های گوارشی و دیابت است.

رییس شبکه بهداشت و درمان آبدانان با بیان اینکه این ماده در اثر حرارت، گاز So2 را تولید می‌کند که برای سلامت افراد به شدت مضر و استفاده از آن در برخی نانوایی‌ها  بازی کردن با سلامت مردم است.

طهماسبی با اشاره به نبود دستگاه مناسب در سطح شهرستان و استان که وجود این ماده در خمیر نان را اثبات کند، یادآور شد: طبق گزارشات رسیده، تعداد 5 نانوایی در سطح آبدانان از این ماده استفاده می‌کنند و موجب نارضایتی مردم شده است که برخورد جدی مسوولین و جلوگیری از فزونی استفاده از این ماده در نانوایی‌ها را می‌طلبد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب