سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 50217
|
10:18 - 1399/11/04
نسخه چاپی

طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر

طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر
برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم.

به گزارشايلام بيدار، برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر :

مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد :

 آرد یک سوم فنجان
 پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر1 قاشق چاخوری 
نمکبه مقدار لازم
 فلفل سیاه1 قاشق چایخوری 
 فلفل کاین یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری
 کره3 قاشق غذاخوری
کتف و بال مرغ 10 عدد 

 

طرز تهیه بال مرغ ترد در فر :

کتف و بال ها را کاملا تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 210-220 درجه قرار بدهید.

 

آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید.

 

پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند.

 

داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید.

 

اجازه بدهید 30 دقیقه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید 30-40 دقیقه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند.

 

کتف و بال مرغ,طرز تهیه کتف و بال مرغ

طرز پخت کتف و بال برشته در فر

 

نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر :

• برای برشته شدن آن ها نیازی به اضافه کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.

 

• مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. دقت کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمان کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد.

انتهای پیام/ک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد