به گزارشايلام بيدار به نقل از آبدانان خبر، "هادی زاده"، یکی از شهروندان مورموری گفت:در تاریخ 14 فروردین سال جاری در مسیر جاده مورموری به طرف اندیمشک (10 کیلومتری شهر مورموری ) شاهد برخورد یک وانت بار به حاشیه جاده بوده ایم.
وی اظهار کرد: بعد از تماس شاهدان عینی به اورژانس 115 شهر مورموری بعد از50 دقیقه اورژانس با تاخیر فراوان با بی اهمیتی و سهل انگاری در محل حادثه حضور یافتند.
این شهروند مورموری بیان داشت:در مدت زمان تاخیر اورژانس ما شاهد زجر کشیدن مصدومان حادثه بودیم.
در پی درج این خبر در کانال آبدانان خبر مسئول اورژانس شهرستان آبدانان در تماس با خبرنگار آبدانان خبر اظهار کرد : پس از بررسی مطابق مستندات وشواهد براساس تماس های تلفنی ۱۱۵ شهرستان آبدانان و همچنین بررسی(Gps)آمبولانس مورموری مشخص گردید که راس ساعت 16:34 دقیقه روز گذشته با مرکز 115 فوریت های پزشکی تماسی گرفته شده که با توجه امواج تلفن های امدادی این تماس با مرکز 115 شهرستان دهلران برقرار گردیده و گزارش یک مورد تصادف به آدرس(نرسیده به آبطاف)داده شده است .
وی افزود: مرکز فوریت های دهلران ساعت 16:36 با فوریت های پزشکی شهرستان آبدانان تماس تلفنی حاصل کرده و آدرس حادثه را به مرکز آبدانان مخابره کرده است.
این مسئول با اشاره به اینکه در ساعت 16:38اپراتور آبدانان با فوریتهای پزشکی مورموری تماس گرفته است، افزود: راس ساعت 16:48 پرسنل فوریتهای پزشکی با حضور در محل حادثه با درمانگاه مورموری تماس گرفته و اعلام می کنند که سه نفر مصدوم را ابتدا به آن مرکز جهت انجام اقدامات اولیه منتقل خواهند کرد.
وی تصریح کرد:بعداز انجام تمام اقدامات اولیه و حیاتی مصدومین با نظر پزشک درمانگاه مورموری مصدومین ساعت 17:25دقیقه به بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص)آبدانان اعزام شدند.
نصرت الله علیزاده"مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبدانان ضمن تقدیر از پرسنل کشیک فوریت مورموری که در حادثه اخیر بخاطر حضور بموقع و عدم درگیری با عامل حاشیه ساز وتنش زای محل حادثه و انجام امدادرسانی مطابق استانداردهای ملی گفت: ممانعت از فعالیت پرسنل فوریت ویا اورژانس را درمحل حادثه واخلال در کار امدادرسانی با هر بهانه ای و به هر صورتی بسیار خطرناک وغیرقابل بخشش است.
وی با اظهار امیدورای از اینکه چنین خطاهای سهوی بار دیگر در درهیچ کجای شهرستان تکرار نشود اضافه کرد: اعتماد و قدرشناسی آحاد مردم ازشبکه بهداشت ودرمان شهرستان مایه دلگرمی پرسنل سختکوش ودلسوز است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان آبدانان با اشاره به اینکه از مطالبه بهداشتی و درمانی آحاد مردم بدور از جوسازی و غوغاسالاری استقبال خواهد کرد، افزود: مشارکت مردم در امر سلامت پشتوانه اصلی شکل گیری خدمات سالم به مردم است .
علیزاده خدمات ارائه شده در شش ماه گذشته به کلات مورموری را بی سابقه دانست و اضافه کرد: تا رسیدن به وضعیت مطلوب کارهای اساسی پیش روی مجموعه است،که با برنامه ریزی شبکه،پشتکارپرسنل و مشارکت مثبت و منصفانه آحاد مردم شاهد اوضاع مطلوب تر خواهیم بود.
انتهای پیام/ الف
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد