سرویس: ورزشی
کد خبر: 70711
|
09:30 - 1404/02/19
نسخه چاپی

مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام:

شهرستان سیروان ظرفیت‌های خوبی در توسعه ورزش دارد

شهرستان سیروان ظرفیت‌های خوبی در توسعه ورزش دارد
مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام گفت: شهرستان سیروان ظرفیت و پتانسیل بالایی در توسعه رشته‌های مختلف ورزشی دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام؛ در راستای پیگیری وضعیت ورزش شهرستان سیروان شهاب شهبازی مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان ایلام با باقر عالمی فرماندار سیروان دیدار و گفتگو کرد
 

شهاب شهبازی مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام در این دیدار گفت: شهرستان سیروان ظرفیت و پتانسیل بالایی در توسعه رشته‌های مختلف ورزشی دارد و باید با برنامه‌ریزی صحیح از این ظرفیت به درستی استفاده شود تا شاهد جامعه پویا و با نشاط باشیم.
 

وی در ادامه با بیان اینکه پیگیری پروژه‌های عمرانی و زیر ساخت‌های ورزشی، هدف اصلی سفر به شهرستان سیروان بود گفت: زمین چمن بزرگ مصنوعی روستای لرینی در صورت تخصیص اعتبار در آینده نزدیک به بهره‌برداری و در اختیار جوانان این منطقه قرار خواهد گرفت.
 

باقر عالمی فرماندار شهرستان سیروان در این دیدار گفت: قطعاً وضعیت زیرساخت‌ها و ورزش شهرستان سیروان باید ارتقا پیدا کند و امیدواریم بتوانیم با همراهی و همکاری اداره کل ورزش و جوانان در این راستا گام‌های خوبی برداریم.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب