سرویس: سیاسی
کد خبر: 70707
|
12:26 - 1404/02/18
نسخه چاپی

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام مطرح کرد:

تربیت نسلی متعهد هدف اصلی مدارس الگوی صالح

تربیت نسلی متعهد هدف اصلی مدارس الگوی صالح
فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت: تربیت نسلی متعهد و دانا هدف اصلی مدارس الگوی صالح است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار سید صادق حسینی صبح امروز در همایش تجلیل از منتخبین سازمان مدارس الگوی صالح استان ایلام که در مجتمع فرهنگی لاله شهر ایلام برگزار شد، گفت: هدف انقلاب اسلامی ایجاد تمدن نوین اسلامی برای زمینه‌سازی ظهور منجی عالم بشریت است.
 

وی ادامه داد: امروز در میانه جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی قرار داریم؛ جنگی که پایه‌های تمدن نوین اسلامی را نشانه گرفته است.
 

حسینی افزود: سپاه و بسیج با تأسیس مدارس الگوی صالح در راستای تحول بنیادی آموزش و پرورش اقدام کرده است.
 

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) تأکید کرد: هدف اصلی مدارس الگوی صالح، تربیت نسلی مؤمن، متعهد، دانا و مسئول است که در چارچوب منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی رشد یابند؛ باید بتوانیم پیوندی محکم بین خانه، مدرسه و مسجد برقرار کنیم؛ همچنان که در بسیج این رویکرد دنبال می‌شود.
 

حسینی گفت: خانواده‌ها باید با آرامش خاطر فرزندان خود را به این مدارس بسپارند و مطمئن باشند که آینده‌سازانی صالح، باسواد و متعهد تحویل جامعه خواهند شد. این مدارس باید الگویی از تربیت واقعی اسلامی باشند، نه صرفاً مراکز آموزشی.
 

وی عنوان کرد: عنوان «مدارس الگوی صالح» که در مجموعه سپاه برای مدارس انتخاب شده تنها یک نام ساده نیست؛ بلکه بیانگر یک منظومه فکری عمیق است که اهداف بلندمدت و تربیتی را دنبال می‌کند.
 

فرمانده سپاه استان گفت: اگر بتوانیم زنجیره تربیتی را از پیش‌دبستانی تا دبیرستان تکمیل کنیم، نسلی تربیت خواهیم کرد که در دانشگاه نیز اثرگذار باشد، نه تأثیرپذیر.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد