سرویس : اجتماعی
کد خبر: 76415
|
12:28 - 1405/05/05
نسخه چاپی

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش‌وپرورش ایلام:

طرح کیفیت‌بخشی نیروی انسانی مدارس ایلام آغاز شد

طرح کیفیت‌بخشی نیروی انسانی مدارس ایلام آغاز شد
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش‌وپرورش ایلام از آغاز اجرای طرح کیفیت‌بخشی منابع انسانی مدارس دولتی در استان خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای کیفیت آموزشی، افزایش بهره‌وری نیروی انسانی و تحقق عدالت آموزشی در مدارس دولتی اجرا می‌شود.

حشمت اله‌وردی، خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، از آغاز اجرای طرح کیفیت‌بخشی منابع انسانی مدارس دولتی در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: این طرح در چارچوب سیاست‌های وزارت آموزش‌وپرورش و در راستای اجرای سند تحول بنیادین، با هدف ارتقای کیفیت نظام آموزشی و توزیع متوازن ظرفیت‌های نیروی انسانی در مدارس به مرحله اجرا درآمده است.

 وی با بیان اینکه سرمایه انسانی مهم‌ترین رکن توسعه نظام تعلیم‌وتربیت است، افزود: اجرای این برنامه فرصتی برای شناسایی ظرفیت‌ها، تقویت توانمندی‌های حرفه‌ای و بهبود فرایند به‌کارگیری نیروهای آموزشی و پرورشی در مدارس دولتی خواهد بود. در این طرح تلاش می‌شود از توانمندی معلمان و کارکنان آموزشی به بهترین شکل ممکن استفاده شود تا دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار، از آموزش باکیفیت‌تری بهره‌مند شوند.

 اله‌وردی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۱۰ درصد از آموزگاران، دبیران دوره‌های متوسطه اول و دوم، هنرآموزان، معلمان تربیت‌بدنی، مشاوران، مربیان پرورشی، مراقبان سلامت، مدیران و معاونان مدارس بر پایه شاخص‌ها و معیارهای تخصصی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و فرایند کیفیت‌بخشی برای آنان اجرا خواهد شد.

 وی با اشاره به زمان‌بندی اجرای این طرح گفت: فرایند اجرایی از ۲۰ تیرماه آغاز شده و تا ۲۰ مردادماه ادامه خواهد داشت. در این مدت، ارزیابی‌ها با همکاری واحدهای تخصصی آموزش‌وپرورش و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی انجام می‌شود تا نتایج حاصل، مبنایی برای برنامه‌ریزی‌های آینده در حوزه منابع انسانی باشد.

 معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان ایلام بیان کرد: یکی از اهداف مهم این طرح، ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی و کاهش فاصله کیفی میان مدارس مختلف استان است. به همین منظور، ظرفیت‌های موجود در حوزه نیروی انسانی به‌گونه‌ای ساماندهی می‌شود که امکان ارائه خدمات آموزشی مطلوب‌تر در تمامی مدارس فراهم شود.

 اله‌وردی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح می‌تواند زمینه ارتقای بهره‌وری منابع انسانی، افزایش کیفیت فرایند آموزش و تربیت، تقویت انگیزه فرهنگیان و بهبود رضایتمندی دانش‌آموزان و خانواده‌ها را فراهم کند و گام مؤثری در مسیر تحقق عدالت آموزشی و توسعه متوازن نظام تعلیم‌وتربیت در استان ایلام باشد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب