سرویس : اجتماعی
کد خبر: 74579
|
11:46 - 1404/12/17
نسخه چاپی

معاون استاندار ایلام:

ایلام برای خدمت‌رسانی به پنج پهنه تقسیم شد

ایلام برای خدمت‌رسانی به پنج پهنه تقسیم شد
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام از پهنه‌بندی این شهر به پنج منطقه باهدف شتاب‌بخشی در روند خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان تجاوز اخیر صهیونی آمریکایی خبر داد و از شهروندان خواست در صورت وقوع حملات دشمن از ازدحام در محل‌های حادثه‌دیده به‌شدت خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، تاج‌الدین صالحیان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: دستگاه‌های خدمت‌رسان در همه بخش‌های شهر ایلام به‌ویژه در منطقه‌هایی که از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا آسیب‌دیده‌اند، اکنون با همه ظرفیت و توان پای‌کار هستند و حضوری فعال دارند.
 

 وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای مدیریت یکپارچه، افزود: برای تسهیل در امر یاری‌رسانی به مردم و رسیدگی به منطقه‌های آسیب‌دیده، شهر ایلام به پنج پهنه تخصصی تقسیم شده است.
 

 معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام یادآور شد: مدیریت هر یک از این بخش‌های پنج‌گانه بر عهده یکی از مدیران کل استان گذاشته شده است و همه این گروه‌ها زیر نظر مستقیم معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام فعالیت می‌کنند تا روند امداد و پشتیبانی با بالاترین هماهنگی انجام شود.
 

 صالحیان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت همراهی مردم در این شرایط حساس، از مردم ایلام خواست خونسردی خود را حفظ کنند و از مراجعه و ازدحام در مکان‌هایی که در چند روز گذشته مورد تجاوز دشمن قرار گرفته و آسیب‌دیده‌اند، خودداری ورزند.

 

 وی یادآور شد: این موضوع مانع از بروز اختلال در روند کاری یگان‌های امدادی می‌شود و به دستگاه‌های خدمت‌رسان اجازه می‌دهد تا به بهترین شکل ممکن و در کمترین زمان وظیفه خود را انجام دهند.
 

 معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با بیان این که وضعیت شهر و استان ایلام عادی بوده و مردم به امور روزانه خود رسیدگی می‌کنند، گفت: امنیت کامل در مرزهای استان برقرار است و از مردم درخواست می‌شود که به هر گونه شایعه‌ای توجه نکرده و اخبار را از مبادی رسمی پیگیری کنند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب