سرویس: سیاسی
کد خبر: 71940
|
14:31 - 1404/05/06
نسخه چاپی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام مطرح کرد:

جنگ 12 روزه، تجلی ایمان عاشورایی ملت ایران

جنگ 12 روزه، تجلی ایمان عاشورایی ملت ایران
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام گفت: در آغاز جنگ تحمیلی، ملت ایران با الهام از نهضت عاشورا و شعار «هیهات منا الذله» در برابر تجاوز دشمن ایستاد. جنگ ۱۲ روزه، جلوه‌ای از ایمان، غیرت و وحدت ملی بود که با تکیه بر فرهنگ حسینی رقم خورد.

محمد رحیمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: قیام عاشورا و حماسه دفاع مقدس دو نقطه عطف در تاریخ مقاومت ملت ما هستند. همانگونه که امام حسین(ع) با شعار «هیهات منا الذله» در برابر ظلم ایستاد، ملت ایران نیز در برابر تجاوز دشمنان مقاومت کرد.
 

وی افزود: دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر حمله سراسری رژیم بعث، تجلی عینی از همان روحیه عاشورایی ملت ایران بود. در آن روزها مردم با تکیه بر ایمان و اراده حسینی، مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستادند و از کیان کشور دفاع کردند.
 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام بیان داشت: در جریان آن مقاومت، وحدت بی‌نظیری در میان مردم شکل گرفت؛ اقوام مختلف، مذاهب گوناگون و اقشار متنوع جامعه، حول محور مقاومت به انسجام رسیدند؛ انسجامی که دقیقا بازتابی از اجتماع یاران امام حسین(ع) در روز عاشورا بود.
 

وی تصریح کرد: نظریه مقاومت جمهوری اسلامی که از عاشورا الهام گرفته، امروز هم به عنوان مبنای دفاع ملی و گفتمان امنیتی کشور مطرح است. در آن روزها نیز این نظریه، عملیاتی شد و باعث شد ملت ایران در برابر تهاجم سازمان‌یافته دشمن، یکپارچه و نیرومند بایستد.
 

محمد رحیمی ادامه داد: همان‌طور که قیام عاشورا الهام‌بخش آزادگان در سراسر تاریخ و جهان شد، مقاومت جمهوری اسلامی نیز مورد تحسین و حمایت بسیاری از آزادی‌خواهان و ملت‌های مستقل دنیا قرار گرفت. این گفتمان فراتر از مرزهای ملی ما نفوذ کرده است.
 

وی تأکید کرد: وطن‌دوستی اصیل در ایران اسلامی، همواره در قامت شهدا، ایثارگران و علما جلوه کرده است؛ کسانی که با مشی اسلامی و اعتقادی، دفاع از خاک و آرمان را وظیفه دانستند و در راه آن از جان گذشتند. این فرهنگ، امروز هم زنده و الهام‌بخش است.
 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در پایان خاطرنشان کرد: شهدا و سرداران دفاع مقدس، فرزندان عاشورا بودند. همان‌طور که یاران سیدالشهدا با معرفت و ایمان در میدان ماندند، این عزیزان نیز با تأسی به آن فرهنگ، برای حفظ استقلال و عزت کشور جان خود را تقدیم کردند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب