سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71458
|
14:22 - 1404/04/05
نسخه چاپی

استادیار دانشگاه ایلام:

اراده‌ای ملت، فناوری دشمن را بی‌اثر کرد

اراده‌ای ملت، فناوری دشمن را بی‌اثر کرد
استادیار دانشگاه ایلام گفت: ملت ما نشان داد که راه مقابله با دشمنان را آموخته است و با اراده خود کاری کرد دشمن به هدف خود نتواند برسد.

 روح‌الله غلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»ضمن محکومیت حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، به‌شهادت‌رساندن جمعی از مردم، کودکان، فرماندهان و دانشمندان گفت: ملت ایران با عزم راسخ و اراده‌ای پولادین، در برابر دشمنی ایستاد که با پشتیبانی خارجی و پیشرفته‌ترین تسلیحات وارد میدان شده بود. این ایستادگی، بار دیگر جایگاه ایران را در سطح منطقه و جهان به‌عنوان کشوری مقاوم و هوشیار تثبیت کرد.

 

 استادیار دانشگاه ایلام با اشاره به آیه شریفه «إِنْ یَمْسَسْکُمْ قَرْحٌ...» افزود: در این کارزار، ملت ایران نه‌تنها با سلاح بلکه با بینش، وحدت، و پشتوانه فرهنگی خود وارد میدان شد. تجربه این نبرد، گرچه تلخ و همراه با شهادت عزیزانمان بود، اما ملت ما را یک گام دیگر به بلوغ سیاسی، اجتماعی و تاریخی رساند. ایران بار دیگر چهره تمدن چندهزارساله خود را به جهان نشان داد.

 

وی ادامه داد: ملت ما نشان داد که راه مقابله با دشمنان را آموخته است؛ حتی زمانی که دشمن مجهز به تمام فناوری‌های نظامی روز باشد. اینکه یک قدرت جهانی عقب‌نشینی کند و به‌نوعی به پذیرش آتش‌بس تن دهد، نه نشانه قدرت آن، بلکه حاصل قدرت اراده و جسارت مردم ماست.

 

غلامی تأکید کرد: این جنگ برای ما تنها یک تقابل نظامی نبود، بلکه صحنه‌ای بود که در آن ملت ایران، انسجام، بلوغ فکری، و قدرت تصمیم‌گیری خود را به رخ جهانیان کشید. پایان این درگیری، برای ما نقطه‌ای تعیین‌کننده است؛ زیرا پیش‌وپس از آن دیگر یکسان نیست. باید دستاوردهای این مقاومت را حفظ و تقویت کنیم.

 

وی اضافه کرد: واقعیت این است که تنها پشتیبان واقعی ما، ملت خودمان بود. در این مسیر، دشمنان واقعی را شناختیم و همچنین دیدیم که برخی نابرادران و شغادان داخلی، چگونه در جهت تضعیف مقاومت ملی گام برداشتند. اما این ملت، بار دیگر ثابت کرد که رمز ماندگاری‌اش در وحدت، غیرت و خودباوری نهفته است. 

 

غلامی تصریح کرد: این تجربه نشان داد که ما باید بر آموزش‌های فرهنگی خود نیز تأکید داشته باشیم. شاهنامه و گلستان، صرفاً متون ادبی نیستند، بلکه حاملان حکمت، اخلاق و خودآگاهی هستند. باید آن‌ها را به فرزندانمان بیاموزیم تا نسل آینده هم با همان روحیه رشد یابد.

 

وی همچنین گفت: در مسیر بازسازی، باید نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم و بر اساس قواعد علمی و حکمت، برنامه‌ریزی کنیم. نهادهای علمی و دانشگاهی، وظیفه‌ای مضاعف بر عهده دارند. چنان‌که امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام فرمودند: «العلم سلطان...»؛ علم قدرت است، و باید از این قدرت برای پیشرفت، بازدارندگی و بیداری استفاده کنیم.

 

در پایان، غلامی تأکید کرد: دانشگاه‌ها، مراکز سیاست‌گذاری و همه نهادهای رسمی باید با برنامه‌ای جدید و هدفمند، در راستای تقویت توانمندی‌ها و پوشش کاستی‌ها وارد عمل شوند. تجربه این جنگ، یک هشدار و هم‌زمان یک فرصت برای بازسازی دقیق‌تر ساختارهای راهبردی کشور است.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد