سرویس: سیاسی
کد خبر: 71208
|
10:29 - 1404/03/21
نسخه چاپی

رهبر انقلاب:

مسئولان را با تکثیر سئوال نباید مشغول کرد

مسئولان را با تکثیر سئوال نباید مشغول کرد
رهبر معظم انقلاب صبح امروز چهارشنبه، در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تاکید کردند: یکی از انواع همکاری‌ها با دولت این است که مسئولان دولتی را با تکثیر سوال و احضار به مجلس، نباید مشغول کرد؛ البته بنده برای مجلس این حق را به‌طور جدی قائل هستم، منتها بیشتر از حد لازم انجام نگیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب،رئیس و نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

عید غدیر را تبریک عرض میکنم، حقیقتاً عید بزرگی برای عالم اسلام است. مضامینی که در واقعه‌ی غدیر مورد توجه باید قرار بگیرد مضامین خیلی وسیعی است که به معرفت اسلام منتهی میشود. صرفاً این نیست که امیرالمؤمنین را به ولایت منصوب کردند؛ مفاهیم مهم دیگری هم در دل آن است.
 
 همچنین ولادت حضرت هادی سلام‌الله علیه را تبریک عرض میکنم.
 
  ما غیر از وزن و ملاک حقوقی که در همه مجالس وجود دارد و همه مجالس را در سطح عالی می‌نشاند، یک معیار دیگری، یک ملاک دیگری داریم که آن عبارت است از وزن حقیقی؛ این در یک جاهایی هست، در یک جاهایی نیست.
 
 با این دید که نگاه کنیم، آن‌وقت معلوم می‌شود که جایگاه مجلس شورای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی کجاست. من این را می‌خواهم بگویم؛ شما به عنوان مجلس شورای اسلامی در ایران اسلامی، شأن و جایگاهتان -در این دنیایی که ما داریم مشاهده می‌کنیم- بی‌نظیر است. شما مجلس شورای اسلامی هستید.
 
  یک مسئله‌ی دیگر، مسئله‌ی لوایح اقتصادی است. چند بار این را به مجالس سفارش کرده‌ام. دست‌کاری لوایح اقتصادی باید محدود باشد، زیاد دست‌کاری نباید کرد.
 
 یک لایحه‌ی اقتصادی است، یک اولی دارد، یک آخری دارد، یک مجموعه‌ای دارد، یک پیکره‌ای دارد، شاکله‌ای دارد. این را وقتی زیاد شما دست‌کاری کردید، از این شاکله افتاد، از اثر می‌افتد. آن‌وقت وقتی که عمل کردند، به نتیجه نمی‌رسد، مسئولیت‌ها لوث می‌شود. دولت می‌گوید که اگر من آنی را که داده بودم، آن را مجلس به من برمی‌گرداند و تصویب می‌کرد، نتیجه می‌داد؛ می‌افتد گردن مجلس؛ مجلس هم جور دیگری جواب می‌دهد. این نمی‌شود.
 
 به نظر من، هرچه ممکن است، در لوایح اقتصادی، دست‌کاری کمتری در لایحه صورت بگیرد.
 
 این خبر درحال بروزرسانی است...

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب