سرویس: سیاسی
کد خبر: 71169
|
21:00 - 1404/03/18
نسخه چاپی

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام:

تمجیدهای بی‌اساس به جامعه آسیب می‌زند

تمجیدهای بی‌اساس به جامعه آسیب می‌زند
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: تمجیدهای بی‌پایه می‌تواند به جامعه آسیب بیشتری وارد کند و اظهارنظرها باید با آمار دقیق و به دور از حب و بغض باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار ، سردار قدرت اله کریمیان، در جلسه ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر نیاز است تا از نارضایتی‌های مردمی ناشی از مسائلی مانند دیوان‌سالاری و نگاه از بالا توسط برخی مدیران جلوگیری شود. 


 
 وی مردم ایلام را همواره حامی نظام و انقلاب دانست که تلاش‌های معاندین برای ایجاد فاصله میان مردم و حاکمیت را ناکام گذاشته‌اند.



کریمیان در ادامه با انتقاد از تخریب و تمجیدهای بی‌اساس مسئولین استانی، تأکید کرد: تمجیدهای بی‌پایه می‌تواند به جامعه آسیب بیشتری وارد کند و اظهارنظرها باید با آمار دقیق و به‌دور از حب و بغض باشد. 


 وی با اشاره‌به‌نزدیک شدن ماه محرم، بر لزوم حفظ جایگاه مساجد در مراسمات عزاداری تأکید و خواستار جلوگیری از برگزاری مراسم در فضاهای باز به‌گونه‌ای که مساجد خالی بمانند، شد. 
 
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام در پایان، با استناد به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تزریق امید به جامعه و پرهیز از ناامیدی، از رسانه‌ها خواست با نگاهی مثبت، امیدواری را در جامعه ترویج کنند.
 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد