به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار ، حجتالاسلام الهنور کریمیتبار عصر امروز در یادواره سرداران و ۲۰۰ شهید شهرستان چوار گفت: شهدا حضور دارند و چشمان ما از دیدن آنها ناتوان است. درود بر همه شهدایی که در خط مقدم، در عملیاتها و در درگیری با گروههای معاند از جمله گروه «فورسان» به شهادت رسیدند؛ بهویژه شهدای گرانقدر بمباران میدان فوتبال چوار.
امام جمعه ایلام بیان داشت: خداوند در قرآن کریم به پیامبر اسلام (ص) میفرماید: «گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدهاند مردهاند؛ بلکه زندهاند و نزد پروردگارشان روزی میخورند». زنده بودن شهدا حقیقتی قرآنی است و آنان سلام ما را میشنوند و پاسخ میدهند. آنان خوشحالاند از آنچه خداوند از فضل خویش به آنها عطا کرده است.
وی تصریح کرد: زبان حال شهدا به خانوادههایشان این است که ما خوشحالیم، نه فقط برای خود، بلکه برای همرزمانمان که هنوز به ما ملحق نشدهاند. این خوشحالی از آنجاست که وعده الهی درباره آنان نیز صدق خواهد کرد: «لا خوف علیهم و لا هم یحزنون». شهدای زنده امروز نیز جزو همین جمعاند که شهدا به خاطر آنها شادماناند.
امام جمعه ایلام ادامه داد: باید به یاد داشته باشیم که تنها میدان فوتبال چوار نیست که سند مظلومیت ملت ایران است؛ بلکه کل شهرستان چوار در دوران دفاع مقدس نقشآفرینی کرده است. از مرزداران گرفته تا خانوادههایی که مهاجرین را پناه دادند و با همه توان از رزمندگان پشتیبانی کردند.
حجتالاسلام کریمیتبار همچنین با اشاره به خاطرهای از دوران دفاع مقدس عنوان کرد: در سال ۱۳۶۳ گروه خودفروخته «فورسان» با نفوذ به منطقه گراجی چمن بولی، سه تن از عشایر بومی را که در حال گذران زندگی عادی خود بودند، اسیر کردند. یکی از این اسرا که امروز نیز در قید حیات است، با شجاعتی بینظیر و در حالیکه به شدت مجروح شده بود، خود را به مردم رساند و خبر داد. مردم نیز با غیرتی مثالزدنی وارد عمل شدند، با نیروهای متجاوز درگیر شدند، اسرا را آزاد کردند و پنج تن از دشمنان را به هلاکت رساندند.
وی خاطرنشان کرد: این حماسهها ناگفته ماندهاند. این اتفاقات نه فقط سند مظلومیت، بلکه سند حماسهاند. صداوسیمای جمهوری اسلامی باید با بهرهگیری از زبان هنر و استفاده از هنرمندان متعهد، این وقایع را در قالب فیلم، کتاب و رمان ثبت کند.
حجتالاسلام کریمیتبار در پایان گفت: ما نیازمند بازگشت به مکتب شهدا هستیم. باید زندگی، روحیه، غیرت و تربیتی که شهدا در آن پرورش یافتند را به نسل جدید معرفی کنیم. این شهدا چتر وحدت اسلام را بر سر همه ما گستردهاند و ما وظیفه داریم از هویت ملی، دینی و ارزشی خود تحت این چتر دفاع کنیم.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد