سرویس: اجتماعی
کد خبر: 70766
|
01:27 - 1404/02/25
نسخه چاپی

فرماندار چرداول:

هلال احمر در خط مقدم خدمت‌رسانی است

هلال احمر در خط مقدم خدمت‌رسانی است
فرماندار چرداول گفت: جمعیت هلال‌احمر همواره در شرایط بحرانی و برنامه‌های بشردوستانه در خط مقدم خدمت‌رسانی قرار دارد و این تلاش‌ها شایسته قدردانی ویژه است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، علی محمدی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» با تقدیر از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر اعضای جمعیت هلال‌احمر، اظهار داشت: حضور فعال، منسجم و شبانه‌روزی نیروهای امدادی و داوطلبان این جمعیت در صحنه‌های مختلف، نقشی حیاتی در ارتقای سلامت عمومی، افزایش حس امنیت در جامعه و تسکین آلام مردم در بحران‌ها دارد.

 وی با اشاره به عملکرد مستمر و مؤثر این نهاد، افزود: جمعیت هلال‌احمر همواره در شرایط بحرانی، حوادث طبیعی و برنامه‌های بشردوستانه در خط مقدم خدمت‌رسانی قرار دارد و این تلاش‌ها شایسته قدردانی ویژه است.


 محمدی گفت: افرادی که با انگیزه‌ای انسان‌دوستانه، همواره آماده کمک به هم‌نوع خود هستند.


فرماندار چرداول با تأکید بر اهمیت نقش هلال‌احمر در مدیریت بحران‌ها، ادامه داد: استمرار و توسعه خدمات امدادی و داوطلبانه در مناطق شهری و روستایی چرداول یک ضرورت است، چراکه این اقدامات می‌توانند به کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث کمک شایانی کنند.


فرماندار شهرستان چرداول افزود: باید زیرساخت‌های امداد و نجات در شهرستان بیش‌ازپیش تقویت شده و مشارکت مردمی در قالب برنامه‌های آموزشی و فرهنگی این جمعیت افزایش یابد تا بتوانیم جامعه‌ای آماده‌تر و تاب‌آورتر در برابر خطرات داشته باشیم.


محمدی در پایان گفت: هلال‌احمر نماد همبستگی، نوع‌دوستی و خدمت بی‌منت به مردم است. تلاش نیروهای داوطلب این مجموعه، مخصوصاً در شرایط بحرانی همچون وقوع سیل، زلزله یا دیگر حوادث، فراتر از وظیفه اداری و بیانگر روح بلند انسان‌دوستی است که باید قدر دانسته شود.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب