سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 6807
|
19:52 - 1393/02/02
نسخه چاپی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهران خبر داد/

واکسیناسیون 13 هزار کودک مسافر در پایانه مرزی مهران

واکسیناسیون 13 هزار کودک مسافر در پایانه مرزی مهران
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهران گفت: 13 هزار کودک مسافر جهت مقابله با بیماری فلج اطفال در پایانه مسافری مرز بین المللی مهران واکسیناسیون شدند.

 به گزارش ایلام فردا،مجید جمشیدی امروز ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این برنامه به منظور پیشگیری از شیوع بیماری فلج اطفال کودکان ایرانی و خارجی مسافر در پایانه مرز مهران از ابتدای سال جاری انجام شده است.

وی افزود: در پی شیوع بالای بیماری فلج اطفال در کشور عراق و تردد مسافران، زائران ‏و گردشگران ایرانی و خارجی از مرز بین المللی مهران با عراق طرح مبارزه با این بیماری در این مرز تشدید شده است
جمشیدی ادامه داد:از این شمار کودک 11 هزار و 531 نفر ایرانی و یک هزار و 409 نفر کودک از اتباع کشورهای خارجی بوده اند.
وی تصریح کرد: در این برنامه کودکان زیر 15 سال در مبادی ورودی مرز مهران در برابر بیماری فلج اطفال مایه کوبی شدند.

سرپرست شبکه بهداشت و در مان شهرستان مهران گفت: ارائه آموزش های لازم به زائران عتبات عالیات در خصوص بیماری فلج اطفال‏ به تعداد 91 هزار و 795 نفر و مراقبت و دیده وری افراد ورودی به کشور به تعداد 142 هزار و 400 نفر از دیگر اقدام های شبکه بهداشت و درمان شهرستان در این خصوص بوده است.

 

 

 

آوای مهران

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب