سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 6594
|
19:48 - 1393/01/17
نسخه چاپی

سرپرست فرمانداری شهرستان آبدانان خبر داد/

آبدانان آماده اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها

آبدانان آماده اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها
سرپرست فرمانداری شهرستان آبدانان از آمادگی این شهرستان برای اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها خبر داد.

به گزارش ایلام فردا،سیدی در اولین جلسه هماهنگی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها در شهرستان آبدانان با تاكید بر ضرورت اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و دستاوردها و آثار آن گفت: حذف خانوارهای پردرآمد برای دریافت یارانه به صورت خودانصرافی انجام می شود و با اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها، نسبت به نحوه انصراف افراد حائز شرایط از دریافت نقدی یارانه ها اقدام می شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان آبدانان ادامه داد: با توجه به شرایط جدید برای دریافت یارانه در مرحله دوم که با ذکر شماره حساب، کارت ملی و سریال شناسنامه در مورد انصراف یا عدم انصراف همراه است متقاضیی به پنج پرسش در مورد منابع درآمد خود پاسخ خواهد داد.
وی در همین حال از متقاضیان خواست از ارایه اطلاعات غلط پرهیز کنند و در صورت ارایه اطلاعات نادرست در مورد شرایط خود برای دریافت یارانه، بر اساس قانون ملزم پرداخت سه برابر مبلغ دریافتی خواهند شد.
سیدی یادآور شد: با توجه به مجموعه اطلاعات ارایه شده از سوی متقاضیان به دریافت یارانه، دولت تعیین خواهد کرد که در این مرحله چه کسانی واجد شرایط دریافت یارانه هستند.

سیدی از آمادگی لازم نهادهای مسئول برای ثبت نام متقاضیان خبر داد و اظهار داشت: مخابرات شهرستان باید تمهیدات لازم را برای برقراری اینترنت از زمان شروع تا پایان طرح ثبت نام اتخاذ کند.
براساس برنامه اعلام شده، ثبت نام از سرپرستان متقاضی نیازمند یارانه نقدی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها ˈصفرˈ است از صبح روز 20 فروردین ماه جاری، از طریق شبکه اینترنتی به نشانی سایت رفاهی آغاز می شود .
همچنین سرپرستانی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها ˈیکˈ است باید روز 21 فروردین ماه اقدام به نام نویسی در سایت رفاهی کنند
سرپرستان متقاضی که عدد سمت راست شماره کارت ملی آنها ˈدوˈ است، روز 22 فروردین، عدد ˈسهˈ 23 فروردین، عدد ˈچهارˈ 24 فروردین، عدد ˈپنجˈ 25 فروردین، عدد ˈششˈ 26 فروردین، عدد ˈهفتˈ 27 فروردین، عدد ˈهشتˈ 28 فروردین و عدد ˈ9ˈ روز 29 فروردین ماه جاری از آنان ثبت نام خواهد شد
همچنین روزهای 30 و 31 فروردین به ثبت نام از سرپرستان خانوارهای متقاضی یارانه نقدی تعلق دارد که طی 10 روز قبل به هر دلیل موفق به ثبت نام نشده اند
در پایان اعضاء به ارائه نظرات و راهکارها و چالش های احتمالی برای ثبت نام از متقاضیان به دریافت یارانه در شهرستان ، پرداختند.

 

 

 

آبدانان نیوز

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب