سرویس : اقتصادی
کد خبر: 64338
|
08:22 - 1402/12/19
نسخه چاپی

مدیرکل امور عشایر ایلام خبر داد:

توزیع ۲ میلیون لیتر نفت در بین عشایر ایلام

توزیع ۲ میلیون لیتر نفت در بین عشایر ایلام
مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: از ابتدای شروع فصل سرد سال تا کنون بیش از دو میلیون لیتر نفت سفید در بین عشایر ایلام توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  محمدجواد خانزادیصبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، با اشاره به اینکه امسال هیچ‌گونه مشکلی در تأمین سوخت موردنیاز عشایر ایلام نداشته‌ایم، گفت: از ابتدای شروع فصل سرد سال تا کنون بیش از دو میلیون لیتر نفت سفید در بین عشایر ایلام توزیع شده است.

مدیرکل امور عشایر ایلام با بیان اینکه سهمیه هر خانوار عشایری بر اساس دفترچه ۲۰۰ لیتر است، افزود: این سهمیه با نرخ یارانه‌ای دولتی به عشایر ایلام تخصیص‌داده‌شده است.

خانزادی یادآور شد: سال گذشته بیش از یک میلیون لیتر نفت سفید از طریق سامانه پخش فرآورده‌های نفتی در بین عشایر ایلام توزیع شد.

 وی تصریح کرد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در راستای حمایت از عشایر و تخصیص سوخت، سامانه‌ای را تعریف کرده است که همه متقاضیان استفاده از این سوخت باید با مراجعه به این سامانه، سهمیه پیش‌بینی شده را با یک حواله دریافت می‌کنند.

 خانزادی با بیان اینکه تأمین سوخت موردنیاز عشایر نقش مهمی در راستای کاهش تخریب منابع طبیعی دارد، گفت: بهره‌مندی عشایر از سوخت‌های فسیلی به‌جای سوخت‌های نباتی، یکی از طرح‌های اجرا شده توسط سازمان امور عشایر و اداره کل امور عشایر ایلام است.

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب