سرویس : اقتصادی
کد خبر: 63033
|
20:26 - 1402/10/03
نسخه چاپی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام:

راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی در ایلام یک نیاز ضروری است

راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی در ایلام یک نیاز ضروری است
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام گفت: راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی در ایلام یک نیاز ضروری است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  به نقل از میراث‌فرهنگی ایلام، فرزاد شریفی با بیان اینکه راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی در استان ضروری است، اظهار کرد: جانمایی مکان مناسب و مجهز برای برپایی غرفه‌ها یکی از دغدغه‌های اصلی صنعتگران است که امید است در سال‌های آتی این مهم موردتوجه قرار گیرد.

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام به کسب ۲۳ نشان ملی محبوبیت کالا در یک دوره داوری اشاره کرد و افزود: هم اکنون آمار دریافت نشان ملی مرغوبیت کالا به ۴۶ اثر صنایع‌دستی رسیده و این نشان‌ها به آثار شاخص در این زمینه از جمله گلیم نقش‌برجسته، گلیم ساده، چوب و حصیر اعطا شده است.

 شریفی گفت: به دستور وزیر کشور شهرداران باید برای راه‌اندازی بازارچه صنایع‌دستی در ورودی شهرها اقدام کنند.

 اوی در ادامه به همکاری خوب بانک‌ها در خصوص پرداخت تسهیلات اشاره کرد و گفت: بیش از ۹ میلیارد تومان تسهیلات به صنعتگران پرداخت شده است.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب