سرویس : اقتصادی
کد خبر: 62831
|
13:03 - 1402/09/22
نسخه چاپی

فرماندار ویژه دهلران:

یک هزار و ۷۰۰ فقره سند مسکن روستایی در دهلران صادر شد

یک هزار و ۷۰۰ فقره سند مسکن روستایی در دهلران صادر شد
فرماندار ویژه دهلران با اشاره به صدور یک هزار و ۷۰۰ فقره سند تک‌برگ مسکن روستایی این شهرستان، گفت: تاکنون سند مالکیت مسکن پنج روستای این شهرستان صادر شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، لطیف صادقی روز چهارشنبه در آئین واگذاری اسناد منازل روستایی در بخش مرکزی دهلران، اظهار کرد: در دولت سیزدهم موضوع صدور سند منازل روستایی که از مطالبات مردم روستاهای کشور بود در دستور کار متولیان امر قرار گرفت که شاهد اقدامات بسیار خوبی در این حوزه بوده‌ایم.

فرماندار ویژه دهلران با بیان اینکه تاکنون سند مالکیت مسکن پنج روستای شهرستان دهلران صادر شده است، گفت: کار صدور سند منازل روستایی در ۲ روستای شهرستان هم در حال انجام است.

 وی با قدردانی از تلاش‌های بنیاد مسکن، ثبت‌اسناد استان و مدیران شهرستانی در راستای توجه به سنددار کردن منازل روستایی این شهرستان، گفت: صدور اسناد منازل روستایی در راستای افزایش خدمت‌رسانی به مردم روستاهای کشور بوده و دراین‌خصوص عزم دولت جزم است.

 صادقی بر ضرورت همکاری مردم و دولت در راستای توسعه خدمات تأکید کرد و افزود: امروز در دورترین روستاهای شهرستان شاهد ارتقا سطح خدمات، عمران و آبادانی روستاها هستیم.

فرماندار ویژه دهلران با اشاره به خدمات دولت به روستاها در راستای مهاجرت معکوس، افزود: در نهضت آبرسانی، عمران روستایی و مسکن روستایی در این دولت خدمات خوبی ارائه شده و در این زمینه جا برای کار زیاد است.

 وی به سکونت مردم روستاهای مرزی شهرستان در زمان جنگ تحمیلی هم اشاره کرد و گفت: مردم روستاهای شهرستان و به‌ویژه مردم بخش مرکزی شایسته بهترین خدمات هستند.

 صادقی به خدمات نظام در عرصه‌های مختلف اشاره و گفت: باید همه ما در تبیین دستاوردهای نظام برای نسل جوان تلاش کنیم.

 وی به اهمیت انتخابات و نقش مردم در تعیین سرنوشت خود اشاره و گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در اسفندماه سال جاری در پیش داریم و حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی و انتخاب اصلح از مهم‌ترین وظایف مسئولان اجرایی است.

 احداث ۵۶۳ واحد مسکونی روستایی در دهلران

حبیب‌الله محبی نیز در این مراسم، اظهار کرد: ۵۰۱ جلد سند روستایی در روستاهای «تم تم آب» و «حاضرمیل» بخش مرکزی دهلران صادر و تحویل مالکان منازل شده است.

 مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام افزود: مزایای صدور سند، ساماندهی نظام مالکیت اراضی واقع در بافت روستاها، امکان بهره‌گیری روستائیان از تسهیلات بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی املاک واقع در روستاها، تثبیت مالکیت و ازبین‌بردن اختلافات ملکی و کاهش دعاوی املاک روستایی در مراجع قضایی است.

وی با تأکید بر برنامه‌ریزی برای صدور سند برای سایر مناطق روستایی شهرستان، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۳۰ هزار مترمربع آسفالت و ابنیه فنی در ۱۵ روستای دهلران با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال انجام شده است.

 محبی به بازنگری طرح هادی پنج روستا در این شهرستان اشاره کرد و افزود: در ۲ سال گذشته احداث ۵۶۳ واحد مسکونی روستایی در شهرستان دهلران در دست اقدام بوده که ۴۷۷ واحد آنها تکمیل و در این زمینه ۷۸۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه و ۱۱۰ میلیارد ریال بلاعوض پرداخت شده است.

 وی با اشاره به اینکه احداث ۲۱۵ واحد مسکن روستایی در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: ۴۸۰ میلیارد ریال در حوزه مسکن در سال جاری تسهیلات پرداخت شد.

 محبی به آماده‌سازی نهضت ملی مسکن در سطح ۶۰ هکتار در شهرستان هم اشاره و گفت: ۴۷ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های هادی روستایی شهرستان دهلران اختصاص‌یافته است.

 این آئین با حضور مدیران کل بنیاد مسکن، ثبت‌اسناد املاک، امام‌جمعه و فرماندار ویژه دهلران، بخشدار مرکزی و مردم روستاهای «تم تم آب» و «حاضرمیل» به‌صورت نمادین در روستای «تم تم آب» برگزار شد.

 

انتهای خبر/ر

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب