سرویس : اقتصادی
کد خبر: 62799
|
18:14 - 1402/09/21
نسخه چاپی

مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام:

۵۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی ایلام شیر رایگان دریافت می‌کنند

۵۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی ایلام شیر رایگان دریافت می‌کنند
مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام از اجرای طرح توزیع شیر رایگان در سال تحصیلی جاری در سطح مدارس ابتدایی دولتی این استان خبر داد و گفت: ۵۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی شیر رایگان دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  علی درویشی روز سه‌شنبه در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه تأمین و توزیع شیر رایگان با شرکت کالبر، اظهار کرد: این طرح پس از وقفه چند ساله امسال برای دانش‌آموزان ابتدایی اجرا و شیر رایگان در طول هفته بین آنها توزیع خواهد شد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام ادامه داد: بر اساس تفاهم‌نامه این طرح شرکت کالبر متعهد شده تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده ۵۰ نوبت شیر را بین مدارس ابتدایی دولتی اعم از روستایی، شهری و عشایری توزیع کند.

درویشی ارتقا سطح سلامت جسمی دانش‌آموزان را مهم‌ترین هدف اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: کیفیت و زمان توزیع شیر مورد تأکید این مجموعه است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش ایلام تصریح کرد: اولین نکته مهم در توزیع شیر مدارس این است که کمیت توزیع شیر رایگان در اولویت نیست و کیفیت شیر و سلامت دانش‌آموزان در اولویت قرار دارد.

 وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مناسبی برای توزیع شیر رایگان در سطح مدارس ابتدایی استان با همکاری و تعامل با دانش‌آموزان و اولیای آنان انجام می‌شود.

 قرارداد تأمین و توزیع شیر در مدارس ابتدایی استان ایلام با حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و نماینده شرکت کالبر در مراسمی منعقد شد.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب