سرویس: استان ایلام
کد خبر: 59795
|
09:39 - 1402/03/31
نسخه چاپی

یادداشت؛

رسوایی آتش‌بیاران اغتشاشات ۱۴۰۱

رسوایی آتش‌بیاران اغتشاشات ۱۴۰۱
در هفته‌های گذشته موضوعاتی چون ازهم‌پاشیدگی شورای همبستگی و دعوای آنها با همدیگر، تعرض جنسی به همدیگر در تجمعاتشان، اذعان چهره‌های اپوزیسیون به کیسه دوختن مسیح علی‌نژاد برای پولی که از این راه به دست می‌آورد، این جماعت اپوزیسیون را بی‌آبروتر کرد.

به گزارش ایلام بیدار، فرشته سنجیده فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: علی کریمی با شعار زن زندگی آزادی و آهنگ برای خواهرم، خواهرش را به زندان انداخت.

 

 دقیقاً زمانی که علی کریمی، با انتشار پست‌ها و استوری‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی، خود را به‌عنوان حامی حقوق زنان معرفی می‌کرد و شعار تبلیغاتی «زن، زندگی، آزادی» را تکرار می‌کرد، در پشت پرده از خواهر خود سوءاستفاده مالی کرده و باعث نابودی زندگی وی و خانواده‌اش شده است.

 

بله در خارج برای دشمنان ملت ایران با شعار زن زندگی آزادی خوش‌رقصی می‌کنند تا گرین کارت و اقامت و ثروت هنگفتشان جور شود؛ اما همین فرد به یکی از نزدیک‌ترین زن‌های زندگی‌اش که مادر دو تا بچه هست خیانت کرده و او را با کلی چک برگشتی راهی زندان می‌کند و خودش نیز در خارج عشق و حال می‌کند و با صدای بلند می‌گوید: برای خواهرم، خواهرت...

اینها که به نزدیک‌ترین افراد زندگی خود آن هم خواهر خود رحم نمی‌کنند چطور می‌تواند ادعای دفاع از حقوق زنان ایران را داشته باشد، خواهر در اینجا به‌خاطر برادر در زندان هست و برادر برای به‌دست‌آوردن دل دشمنان ملت ایران مشغول استوری و دعوت به خونریزی در خیابان‌های ایران بود.

 

اما موضوع بعد برملاشدن سند جعلی فیش حج مولوی عبدالحمید امام‌جمعه اهل‌تسنن زاهدان است، او که در اغتشاشات پارسال تریبون نمازجمعه را به محلی برای ایجاد تفرقه و دمیدن در آتش تجزیه‌طلبی قرار داده بود و هر بار با سخنرانی‌های خود وحدت مردم زاهدان را نشانه گرفته بود با فیش جعلی قصد داشته راهی مکه و مراسم حج شود!

 

وقتی کسی که ادعای دین و دیانت دارد و خیلی‌ها پشت سر او نماز می‌خوانند برای ادای مناسک حج تمتع که خیلی‌ها در صف انتظار آن هستند فیش جعل کند و خود را به آنجا برساند، آیا سخنانش اعتباری دارد؟ آیا از نظر دینی می‌توان به چنین فردی اعتماد داشت؟

 

در هفته‌های گذشته موضوعاتی چون ازهم‌پاشیدگی شورای همبستگی و دعوای آنها با همدیگر، تعرض جنسی به همدیگر در تجمعاتشان، اذعان چهره‌های اپوزیسیون به کیسه دوختن مسیح علی‌نژاد برای پولی که از این راه به دست می‌آورد، این جماعت اپوزیسیون را بی‌آبروتر کرد.

و این است رسوایی کسانی که در آتش فتنه و اغتشاشات در کشور دمیدند و در این میان جوان‌هایی را هیجانی و راهی خیابان کردند تا دست به خونریزی و جنایت و حمله به اموال مردم کنند، خداوند مکرشان را به خودشان بازگرداند، هر چند این جماعت وقیح‌تر از این است که این رسوایی‌ها را گردن بگیرند!

 

انتهای پیام/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب